1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородський "Буревісник" приймав всеукраїнські змагання з плавання

24.04.2017 22:12 Спорт

Субота та неділя минулого тижня виявилися дуже насиченими та плідними для спортивно-оздоровчого комплексу Ужгородського національного університету, адже тут проводилися Всеукраїнські змагання.

Субота та неділя минулого тижня виявилися дуже насиченими та плідними для спортивно-оздоровчого комплексу Ужгородського національного університету, адже тут проводилися Всеукраїнські змагання.

До обласного центру Закарпаття з’їхалися плавці віком до 16 років із різних міст України. Хлопчики та дівчатка представляли тринадцять спортивних клубів Києва, Львова, Запоріжжя та Ужгорода.

Розпочали змагання урочистим виходом та шикуванням плавців.

Першого дня випробовували свої сили учасники віком від 6 до 9 років. Юні спортсмени змагалися у декількох стилях: вільному, брасі, батерфляї та на спині спочатку на 25 метрів, а потім – 50.

Спостерігати за змаганнями з плавання – велике задоволення. Юні спортсмени вміло, вправно та без жодних коливань стрибали у воду та демонстрували красу кожного зі стилів плавання. Найбільшого ж захоплення у глядачів викликав естафетний тур «LEAGUE-BAND», у якому брали участь змішані команди з двох учасників.

Недільного ранку змагалися спортсмени вікової категорії 10-16 років, але вже на довших дистанціях – 50, 100 та 200 метрів.

Юні спортсмени змогли гідно представити свої клуби, тренерів і рідні міста. Найкращі плавці були нагороджені медалями, а переможці – ще й цінними подарунками від організаторів.

Вероніка Кобаль,Інформаційно-видавничий Центр УжНУ.

Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська