1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбувся перший матч шостого туру жіночої Суперліги з гандболу / ФОТО

08.12.2016 22:00 0 Спорт
 

Сьогодні, в ужгородському СК «Юність» відбувся перший матч шостого туру жіночої Суперліги з гандболу між «Карпатами» та «Економуніверситет» (м. Тернопіль).

Поєдинок почався з несподіванки: гості повели у рахунку! На 6-ту хвилину табло висвічувало 2:4 на користь гостей. Лише в середині тайму карпатівки почали домінувати на майданчику, а відтак і рахунок на табло вже був на їхню користь, інформує Karpat News.

Відзначається вдала гра воротаря «Економуніверситету» Валентини Маркової, яка у першому таймі здійснила щонайменше п’ять сейвів. Проте, і ужгородські дівчата, особливо в останній десятихвилинці, таки знайшли свою гру і завершили першу половину зустрічі впевнено перемагаючи - 18:10.

"У зв’язку з відсутністю на майданчику ряду гравчинь «Карпат» через стан здоров’я, зокрема на полі  так і не з’явилися Вікторія Гичка, Яна Готра та Єлизавета Воронько, змогли проявити себе Олександра Фурманець та Анастасія Попович. Перша ж сьогодні відіграла на майданчику практично весь матч і закинула у ворота суперниць 7 м’ячів, що для юної гравчині є дуже добрим показником", - йдеться у повідомленні.

Другий тайм вже значно відрізнявся від першого, ужгородки, маючи перевагу у рахунку, стали діяти більш розкуто, а от їх суперниці навпаки, стали припускатися помилок як у захисті так і у нападі, через що вже за 10 хвилин другого тайму господарки збільшили розрив у рахунку до 10 м’ячів. Швидкісні атаки вдало закінчували Сухецька, Кильч, Компанієць і вже згадана Фурманець.

Натомість, гра «Економуніверситету» будувалася навколо Ілони Гайкової, яка закинула 15 м’ячів у ворота «Карпат» і розраховувати у такій ситуації на позитивний результат було вкрай складно.

Фінальна сирена зафіксувала перемогу «Карпат» із перевагою у 16 м’ячів - 37:21.

Карпати - Економуніверситет 37:21 (18:10)
 
Карпати:
Яблонська, Шеламова; Кильч 8, Фурманець 7, Компанієць 6, Сухецька 5/3, Мелекесцева 5, Попович 4, Лезінська 1, Білик 1.
 
Економуніверситет:
Маркова, Опока; Гайкова 15/4, Брага 3, Лопушинська 1, Сас 1, Головко 1.
 
Штраф: 4 - 2 (Попович, Лезінська - Дацюк);
7м: 4/3 - 4/4 (Сухецька влучила в штангу воріт Маркової)

Вже завтра команди зіграють другий матч у рамках шостого туру. 

Початок об 11:00. Місце проведення: СК «Юність».

Читайте на ГК:Важливе повідомлення для жителів області: рух вулицями тимчасово обмежать (СХЕМА)
Читайте на ГК:За дитячу жорстокість відповідатимуть батьки: в Ужгороді конфлікт між однокласниками закінчився бійкою і візитом поліції
Читайте на ГК:Небесна варта: Ужгородський ліцей придбав FPV-дрони для 128-ї бригади (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська