1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >
  5. Хуст

У Хусті відроджують стадіон "Карпати"

10.08.2016 18:02

Зараз на стадіоні встановлюють нову огорожу. Її кошторисна вартість складає 1 мільйон 387 тисяч гривень, а завершити роботи планується за 2,5 місяців.

Підрядники почали з демонтажу старого паркану. Тож нині стадіон практично «оголено», утім нова огорожа, яка з’явиться незабаром також не матиме вигляд кам’яних мурів, а буде хоч і металевою, але прозорою, як у країнах Європи, інформував МедіаХуст.

– Днями ми приступили до першого етапу ремонту. Ця фаза «розтягнеться» у часі на серпень-вересень, – каже керуючий справами Хустського міськвиконкому Василь Сабадош. – Другий етап буде набагато масштабнішим і включатиме роботи, безпосередньо пов’язані з повною реконструкцією самого спорткомплексу, встановленням нових майданчиків, бігових доріжок, ремонтом адмінбудівлі.

Тож наразі, крім робіт із заміни огорожі, проводиться вирубка насаджень, які своїми коренями пошкоджують паркан і які невдовзі планується замінити новими молодими декоративними деревами.

Слід зазначити, що допомагають мерії ремонтувати спорткомплекс і народні депутати, і фонд соціально-економічного розвитку, а загальна вартість проекту складає більше 36 мільйонів гривень.

Читайте на ГК:Без паски і шовдаря, але з дивними замінниками: як закарпатка святкувала Великдень в одній із Європейських країн
Читайте на ГК:Небезпечна пожежа на Закарпатті: вогнеборці встигли врятували гараж та житловий будинок (ФОТО)
Читайте на ГК:Підкралася непомітно й "затягнула в полон": на Закарпатті невидима смерть ледь не забрала життя трьох дітей