1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область

Підсумки від туру до туру вищої ліги Закарпаття

19.07.2016 16:05

Про статистику окремих турів провідного дивізіону нашої області читайте далі.

Ми вже раніше ознайомили вас із деякими загальними статистичними особливостями кращих команд Закарпаття. У продовження цієї теми до вашої уваги статистика турів. Для господарів найкращим був 1-й тур, коли вони здобули шалені 90.48 % можливих очок та досягли якісної середньої різниці голів в реальних матчах – (+ 2.67) за матч (при середній для домашніх команд – (+ 0.75) м’яча за поєдинок). Головний внесок тоді в загальний результат зробив зірковий «Ужгород», який розніс у друзки тячівців. Доповнили починання підопічних Івана Шанти «Оболонь», Минай» та «Поляна», які здобули впевнені перемоги над «Вільхівцями», «Береговом» та «Бужорою» відповідно. Дуже хорошим для домашніх команд був 11-й тур, коли вони здобули хороші 76.19 % можливих балів та показали шалену середню різницю м’ячів – (+ 2.86) за матч. Вагомий внесок у це зробили «Берегово», «Севлюш» та «Середнє», які тоді вщент розбили «Боржаву», «Оболонь» та «Тячів» відповідно.

Якісним для господарів був 4-й тур, коли вони здобули 76.19 % можливих пунктів та досягли хорошої середньої різниці голів – (+ 2.43) за гру. Головний внесок у це зробив «Ужгород», який звузив до мінімуму гирло «Боржави». Доповнив ці починання «Севлюш», який із запасом розгромив тячівців. Непоганим для домашніх клубів був 13-й тур, у якому вони в реальних матчах здобули 72.22 % залікових балів та досягли в них прийнятної середньої різниці м’ячів – (+ 1.83) за матч. Головний внесок у це зробили «Севлюш», який накрив «Поляну», та «Вільхівці», які суттєво додали «Дийді» сивини на скронях. Доповнили їх починання «Мункач» та «Бужора», що здобули вольові перемоги.

Для гостей найкращим був 10-й тур, коли вони вибороли чудові 66.67 % можливих балів та досягли шаленої середньої різниці голів – (+ 2.29) за поєдинок (при середній усіх виїзних команд – (- 0.75) за гру). Головний вклад у це зробив «Минай», який у Довгому змусив «Боржаву» текти в зворотньому напрямку. Доповнили ці починання «Вільхівці» та «Середнє», які дуже впевнено розібрались із тячівцями та полянцями відповідно. Дуже хорошим для виїзних команд був 7-й тур, коли вони здобули 57.14 % можливих балів та досягли якісної середньої різниці м’ячів – (+ 0.57) за матч. Вагомий внесок у це зробили «Ужгород» та «Дийда», які в цей день розгромили своїх опонентів. Їх починання доповнили «Мункач» та «Оболонь», які вибороли вольові перемоги.

Якісним для гостьових колективів був 12-й тур, коли вони вибороли 47.62 % можливих пунктів та досягли непоганої середньої різниці голів – (- 0.29) за поєдинок. Головний внесок у це зробили «Спартакус», «Берегово» та «Севлюш», які досягли чергових перемог. Непоганим для виїзних клубів був 3-й тур, коли вони вибороли 42.86 % можливих очок та досягли в реальних матчах хорошої різниці голів – (+1.5) за гру. Головний внесок у це зробив «Севлюш» та «Вільхівці», які розгромили опонентів. Доповнив їх починання «Ужгород», що здобув вольову перемогу в Хусті.

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»