1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Егреш» гучно грюкнув дверима, щоб відкрити їх в літньому чемпіонаті

353
Спорт Новини Виноградова

Про підсумки завершального 5-го туру Зимового чемпіонату Виноградівського району читайте далі.

 «Егреш» гучно грюкнув дверима, щоб відкрити їх в літньому чемпіонаті

Головну сенсацію створила команда з Олешника, яка дала бій «Болажу» й, завдяки влучному пострілу Романа Гобони, вдруге в сезоні не пішла з поля без забитих голів й ледь не змусила фаворитів «зняти буци» задовго до вирішальних матчів.

Ще одним подразником спокою стало «Фанчиково», яке в головному протистоянні групи «Б», завдяки м’ячам Юрія Єжова, Володимира Козьми та двох тезок Іванів – Пилипчинця й Чізмаря, вдруге в сезоні змогло перемогти з різницею в понад три голи. Хороша пісумкова середня різниця м’ячів (+ 2.0) за матч, при 83.3 % здобутих очок, не дозволила одноосібно стати кращою командою всього групового етапу, та дала можливість фактично розділити цей статус із «Дротинцями», які здобули 100 % залікових балів, при скромнішій середній різниці – (+1.0) гол за поєдинок.

Більшого глядачі чекали й від «Тиси». Та рахунок на табло говорить все і клуб із Чорнотисова подарував «Зірці» можливість увійти до призової зони своєї групи.

Найпередбачуваніше зіграли «Дротинці», які в центральному матчі дня усієї ліги не зважили на гол перехрестівця Горонді й довели справу до четвертої поспіль перемоги, яку намагатимуться продовжити в півфіналі.

Результати 5-го туру: «Дротинці» – «Перехрестя» – 2:1, «Фанчиково» – «Широке» – 4:0, «Болаж» Вилок – «Егреш» Олешник – 1:1, «Зірка» Онок – «Тиса» Чорнотисів – 3:0;

Підсумкове становище за наслідками групового турніру:

Група «А»: «Дротинці» – 12 очок (різниця голів – 6:1), «Перехрестя» – 7 (5:4), «Зірка» – 4 (4:4), «Ардовець» Підвиноградів – 3 (4:5), «Тиса» – 1 (3:8);

Група «Б»: «Фанчиково» – 10 (12:2), «Болаж» – 6 (9:4), «Матієво» – 4 (5:5), «Егреш» – 4 (4:8), «Широке» – 3 (2:13);

Учасники піфіналу, 17.04: «Дротинці» – «Болаж», «Фанчиково» – «Перехрестя».

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber