1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Суперкубок Закарпаття з футболу: «Вільхівці» й «Дийда» здивували не на жарт

378
Спорт Новини Берегова

Про підсумки повторних поєдинків 1/4 фіналу Кубка та вирішальної гри за суперкубок Закарпаття читайте далі.

Суперкубок Закарпаття з футболу: «Вільхівці» й «Дийда» здивували не на жарт

Головну сенсацію тижня, що минув, створила «Дийда», яка в суперкубку Закарпаття змогла засушити поєдинок із «Дрім-Ужгородом». І це при тому, що потреба в розіграші такого трофею викликала чимало запитань. У минулому році «Ужгород» став найкращим як в найпрестижнішому турнірі Закарпаття – вищій лізі, так і в другому за кваліфікацією турнірі – Кубку Закарпаття. «Дийда» стала тільки фіналістом кубка і бронзовим призером і була нічим не краща за той же «Севлюш», який став срібним призером чемпіонату і в кубку його ходу зупинив «Ужгород». Щоб додати інтриги організатори вирішили провести гру в Дідові. Найреальнішим підсумком мала б стати мінімальна перемога клубу з обласного центру. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Однак «Дийда» провела один із двох своїх кращих матчів сезону, співмірний із їх виїзною перемогою в Іршаві, й завдяки реакції Юрія Славіка довела свою серію перемог в основний час або по пенальті до 4-х матчів поспіль.

Ще одну несподіванку в Кубку Закарпаття створили «Вільхівці», які хоча й були фаворитами зустрічі з новодавидківцями, та в те, що вони рознесуть опонентів у друзки мало хто сподівався. Підопічні Бучка провели один із двох своїх кращих матчів сезону, співмірний із звитягою над «Оболонню», й, завдяки дублю Артура Апіяна та голам Івана Куцина й Василя Габора, здобули перемогу з найбільшою для себе різницею в 2016 році. Приємно здивував власних фанів «Севлюш», який хоча й забезпечив своє турнірне завдання в попередній грі, та зібрався й провів один із двох своїх кращих матчів сезону на чужих полях, який небагато поступається шаленій звитязі в Поляні. Чудовий гол Юрія Чонки дозволив підопічним Івана Білака продовжити до трьох матчів свою переможну серію. Порадував своїх фанів результативною грою й «Ужгород», який завдяки хет-трику Роберта Гегедоша та голу Івана Скундзяка, здобув п’яту в сезоні перемогу з різницею в 4 м’ячі й більше. Найпередбачуваніше завершився повторний матч кубка в Дідові.

Результати повторних матчів 1/4 фіналу кубка Закарпаття:

«Ужгород» – «Берегово» – 4:0 (за сумою двох матчів – 6:0), ДЮФК «Мукачево» – «Севлюш» Виноградів –0:1 (1:6), «Дийда» Дідово – «Бужора» Іршава – 2:0 (6:1), «Вільхівці» – «Ференца Медвідя» Нове Давидково – 4:0 (5:2);

Результат суперкубка Закарпаття: «Дийда» Дідово – «Ужгород» – 0:0 (по пенальті – 4:2).

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber