1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Іршавчанин прийняв участь у Чемпіонаті України з боксу серед юніорів / ФОТО

286
Спорт Новини Іршави

З 4 по 10 квітня в м.Черкаси відбувся Чемпіонат України з боксу серед юніорів 2001-2000 р.н.

У зазначених змаганнях прийняли участь найсильніші боксери України з 24-х областей, всього 184 учасники у 13-ти вагових категоріях.

Збірну Закарпатської області за результатами зонального чемпіонату України, представляли 3 боксери, з котрих один – іршавчанин Віталій Ковач, який випробував свої сили та спортивні навики у ваговій категорії 50 кг. На жаль, двоє інших закарпатців Микола Кокирч та Артем Горват, спортсмени з Рахова та з Мукачева так і не змогли виступити через стан здоров’я.

У категорії Віталія було 14 учасників. У першому ж бою перемігши боксера з Донецької області у другому раунді, іршавчанин отримав дострокову перемогу. Другий, чвертьфінальний бій Віталій впевнено провів, але чомусь за роздільним рішенням суддів, перемогу віддали супернику.

Як зазначив батько спортсмена Іван Ковач, на жаль, у спорті, особливо у боксі таке трапляється і не рідко. Віталій посів п’яте місце і впевнено почуває себе серед лідерів, і це є для нас найважливіше. Досягти такого результату серед юніорів - це дійсно високий рівень та впевненість у власних силах.

Читайте також: