1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В неділю на Берегівщині відбудеться матч за Суперкубок Закарпаття з футболу

279
Спорт Новини Берегова

У неділю, 10 квітня, о 15:00 у селі Дийда між місцевим ФК та команди з обласного центру відбудеться матч за Суперкубок Закарпаття.

В неділю на Берегівщині відбудеться матч за Суперкубок Закарпаття з футболу

Це вже 17-й розіграш почесного трофея, змагання за який заснував президент фірми «Віжибу» Юрій Гецко на честь святкування 100-річчя Берегівського футболу. Переможця визначають в одному матчі між чемпіоном краю та володарем Кубка області.

Напередодні тренери ФК «Дийдо» та «Ужгорода» поділилися думками стосовно очікуваного матчу.

Іштван Гіді, головний тренер команди ФК «Дийдо»: 

«Я вже говорив і можу тільки повторити: ФК «Ужгород» виріс із того, щоб грати тільки за Суперкубок. Я не кажу, що нашого суперника не повинні здолати, але він достойний виступати й у другій лізі. Будь-який тренер радий би мати таку команду. Вона мені нагадує «Берегвідейк» кількарічної давнини: добре підібрані футболісти, хороший президент, якісне сучасне поле…».

Іван Шанта, головний тренер ФК «Ужгород»: 

«Оскільки матч прийматиме Дідово, то налаштовуємося особливо. Підготовку до зустрічі розпочали одразу після подинку-відповіді з берегівцями на Кубок. «Дийдо» практично три роки виступає одним складом, тому зіграний. Двобій видасться нелегким, але намагатимемось і змістовно діяти, і здобути потрібний результат».

Володимир КАТОЛИК, футбольний статистик. Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber