1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Новим керівником обласної ДЮСШ призначено Степана Молнара

467
Спорт Закарпаття

Новим керівником обласної ДЮСШ призначено діючого спортсмена – майстра спорту України Степана Молнара. Дане питання розглядалося на черговій сесії обласної ради.

Новим керівником обласної ДЮСШ призначено Степана Молнара

Свого часу Степан Молнар вже мав досвід роботи на керуючих посадах: працював начальником відділу фізичної культури та спорту управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради. Паралельно з тим – на посадах віце-президента Закарпатської федерації з бойового самбо та президента федерації боксу Ужгорода.

Маючи визначні спортивні заслуги перед Державою, Степан не з чужих слів знайомий зі станом та особливостями розвитку спорту на Закарпатті. Нагадаємо, що Молнар Степан – неодноразовий чемпіон України з бойового самбо, призер чемпіонатів України по самбо та дзюдо, а також призер чемпіонату світу з бойового самбо, повідомила Ужгородська Федерація Єдиноборств.

Під час перебування на посаді керівника Федерації бокса м. Ужгорода Степан Молнар започаткував 2 спортивні секції боксу, облаштував 2 спортивні зали, тренування в них проводять спеціалізовані фахівці. В самій же федерації налічується понад 100 молодих спортсменів, які приймають участь у різноманітних чемпіонатах України, де показують високий рівень підготовки та постійно займають призові місця.

Самого ж Степана можна охарактеризувати як спортсмена нового покоління, адже він займається не лише «кабінетними» справами. На даний час він є дійсним членом команди збірної України з бойового самбо та активно приймає участь у різноманітних чемпіонатах та зборах.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber