1. Головна
  2. >
  3. Спорт

1/4 фіналу Кубка Закарпаття підготувала сюрпризи в Новому Давидкові та Іршаві

247
Спорт Закарпаття

Про підсумки перших матчів та анонс повторних поєдинків 1/4 фіналу Кубка Закарпаття читайте далі.

/4 фіналу Кубка Закарпаття підготувала сюрпризи в Новому Давидкові та Іршаві

Головну сенсацію створив клуб імені «Ференца Медвідя», який у найконкурентнішому двобої дня мав грати внічию з потужними «Вільхівцями», та провів свій кращий матч сезону й, завдяки голам Сергія Медвідя та Тромпака, довів свою серію перемог до трьох поспіль. Перед повторними поєдинками ця пара привертає найбільше уваги. Незважаючи на поразку, фаворитом, завдяки м’ячу на виїзді Артура Апіяна, залишається команда з Тячівщини в пропорціях – 53 % на 47 % на користь Юрія Бучка. Найімовірнішим підсумком повторної гри має стати перемога господарів у 2 голи.

Ще одна несподіванка сталась у непересічному матчі в Іршаві, де «Дийда» мала вигравати в 1-2 м’ячі. Однак команда з Дідова провела один із двох кращих виїзних матчів сезону, й завдяки дублям двох Олександрів – Розмана та Грицкевича, досягла третьої розгромної перемоги в сезоні. Незважаючи на гол престижу Василя Симканича, переможець цієї пари найбільш вирішений. Можливості на проходження далі співвідносяться зараз як 98 % на 2 % на користь підопічних Іштвана Гіді. У повторному матчі найпевнішою є перемога «Дийди» у 2 голи.

Приємно здивував своїх фанів «Севлюш», який у поєдинку, який міг претендувати на роль центрального, мав вигравати в 2-3 м’ячі. Однак виноградівці, завдяки хет-трику Томаша Ребрика та дублю Юрія Чонки, друге поспіль перемогли з різницею в 4 голи і більше. Гол престижу Анатолія Нурієва трохи погіршив настрій підопічним Івана Білака. Утім,саме вони фаворити з виходу до півфіналу в пропорціях – 95 % на 5 %. Найімовірнішим підсумком повторного матчу має стати мінімальна перемога «ДЮФК Мукачева».

Найпередбачуваніше завершилась центральна битва цього етапу змагань у Берегові, де гості мали вигравати в 2 голи. Ці очікування підтвердили м’ячі Олександра Бако та Івана Жеренка. Перед повторним матчем шанси клубів на вихід до півфіналу для берегівців дуже песимістичні – 96 % на 4 % на користь клубу з обласного центру. Найімовірнішим підсумком повторної гри має стати перемога підопічних Шанти в 2-3 голи. Цим самим ужгородці зможуть продовжити до восьми матчів свою серію перемог у 2 голи і більше.

Результати перших матчів 1/4 фіналу: «Берегово» – ФК «Ужгород» – 0:2, «Севлюш» Виноградів – ДЮФК «Мукачево» – 5:1, «Бужора» Іршава – «Дийда» Дідово – 1:4, «Ференца Медвідя» Нове Давидково – «Вільхівці» – 2:1;

Повторні матчі пройдуть у четвер 7 квітня на полях команд, які перші поєдинки грали на виїзді. Початок о 16.00 за київським часом.

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber