1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Говерла» в Ужгороді поступилась «Олімпіку» 0:2 / ФОТО

279
Спорт Новини Ужгорода

Футбольний клуб «Говерла» поступився донецькому «Оліпміку» у матчі 20-го туру  Прем’єр-ліги України з футболу.

Поєдинку між цими двома рівними по грі командами, передували розмови про договірність матчу. Футбольні експерти називали такі чинники як підняття коефіцієнту у букмекерських конторах на перемогу однієї з команд і подальше зняття матчу з розіграшу.

«Говерла» активно розпочала матч. Вперше господарі могли забити на 5 хвилині, коли Кузик не зумів переграти Махарадзе. А от Гошкодера свій шанс використав: після комбінації ударів і прострілу Поступаленка гості відкрили рахунок у зустрічі. За декілька хвилин все той же Кузик знову міг забити, проте не склалося.

Після кількох гострих атак обох команд, гра трохи заспокоїлась. Гостроти їй додало вилучення Володимира Танчика, який у центрі поля завадив Ягодінскісу розіграти штрафний, за що був покараний другою жовтою карткою. 

Другий тайм почався з голу у ворота "Говерли". Моха, змістившись із флангу, сильно та точно пробив по воротах, а Бабенко зі стрибком запізнився. Потім була ще одна атака гостей, але тут вже воротар був на місці.

Апогеєм другого тайму став пенальті у ворота ужгородців. Несправедливий, на думку господарів, одинадцятиметровий успішно відбив Дмитро Бабенко. Після цього «Говерла» почала активніше грати та створювати моменти. Шанс забити мали Савченко та Гемега та Худоб’як, проте до голу так і не дійшло.

Свій третій гол «Олімпік» забив в середині другого тайму. Драченко, що вибіг у контратаку, поцілив точно в кут, проте суддя зафіксував офсайд.

Завершилась гра другим вилученням у складі «Олімпіка», проте це не завадило донеччанам перемогти ужгородців на їхньому полі. У підсумку, «Олімпік» піднявся на 9 позицію у турнірній таблиці і має 20 очок в своєму активі. «Говерла» посідає 10 позицію з 16 очками.

 

Читайте також: