1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Мукачеві очікують на реванш у Зимовій першості Закарпаття з футболу

297
Спорт Новини Мукачева

Про анонс та шанси команд у повторних чвертьфінальних матчів читайте далі.

В Мукачеві очікують на реванш у Зимовій першості Закарпаття з футболу

У суботу центром футбольного всесвіту стане Мукачево

Як це не дивно, та головним суботнім протистоянням, а можливо й всього уїк-енду, стане битва в Мукачеві, де підопічні Золтана Сільваші будуть прагнути реваншуватись за фіаско в Чопі. Можливості команд на вихід до півфіналу наразі рівні – 50 на 50 %. Що ж до результату повторного поєдинку, то тут найреальнішою є перемога господарів у 1-2 голи.

Майже все зрозуміло щодо півфіналіста пари, яка змагатиметься в Ужгороді. Наразі шанси на вихід до наступного кола оцінюємо як 98 на 2 % на користь підопічних Гибалюка. Щодо результату повторної гри, то тут найреальнішою є мінімальна перемога «Миная».

У неділю інтриги менше

Деякий інтерес викликає протистояння в Дідові. «Велика Копаня» буде змушена атакувати й забивати гол. На цей момент можливості клубів на вихід до півфіналу співвідносимо як 75 на 25 % на користь «Дийди». Щодо повторного матчу, то тут найреальнішою є мінімальна звитяга господарів.

Ще менше інтриги в Хусті. Ужгородці поїдуть на «Оболонь-арену» в туристичному режимі. Наразі шанси на вихід до наступного кола оцінюємо як 95 на 5 % на користь підопічних Шанти. Щодо повторної гри, то найімовірнішим її підсумком мала б стати мінімальна перемога господарів.

Розклад повторних чвертьфіналів:

5 березня, субота: Ужгород, сгк «Камелот»: «Минай» – «Берегово»; Мукачево, СОК ДЮФК («Спартак»): «ДЮФК Мукачево» – «Локомотив» Чоп;

6 березня, неділя: Хуст, стадіон «Карпати» («Оболонь»): «Оболонь» Хуст – «Ужгород»; с. Дідово, стадіон «Колос»: «Дийда» Дідово – «Велика Копаня»,

Євген Свищо для «Голосу Карпат».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber