1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На турнір до Тячівщини завітає легендарний український боєць Ігор Вовчанчин

675
Спорт Новини Тячева

6 березня на Тячівщині відбудеться видовищне спортивне дійство - турнір зі змішаних єдиноборств «ТИТАНИ ОКТАГОНУ».

На турнір до Тячівщини завітає легендарний український боєць Ігор Вовчанчин

На турнір з’їдуться професійні бійці змішаних бойових мистецтв (MMA) із Закарпаття та інших областей України. Тячівщину на змаганнях представлятиме наш земляк, колишній боєць АТО, кандидат в майстри спорту України з хортингу Роман Агоштон. Це буде дебют спортсмена на професійній арені, - відзначає головний організатор змагань, тренер бійця і майстер спорту з хортингу Михайло Бучак, повідомив Тячів Ньюс.

Роман Агоштон є одним з кращих та найперспективніших бійців Тячівщини. І що важливо, Роман два роки відслужив в АТО, де також показав себе з найкращого боку – під час служби зайняв перше місце на чемпіонаті з військово-спортивного багатоборства. До призову в армію він посилено займався в Тячеві єдиноборствами, у 17 років став чемпіоном України з даного виду спорту. 

Відповідно до програми вечора, Роман Агоштон битиметься з Євгеном Бова (10 бій, бій вечора). Тож запрошуємо всіх шанувальників цього видовищного спорту прийти на змагання та підтримати нашого земляка на турнірі «Титани октагону». 

Організатор турніру: Михайло Бучак – президент спортивного клубу ІНФАЙТЕР «ХОРТИНГ» м.Тячів, Всеукраїнська ліга змішаних єдиноборств WHF «WORLD HORTING FEDERATION».

Почесним гостем турніру буде легендарний український професійний титулований боєць Ігор Вовчанчин - чемпіон світу з кікбоксингу за версією IAKSA, переможець і призер багатьох турнірів змішаних бойових мистецтв. 

Відбудеться турнір 6 березня 2016 року, початок о 19.00 за к.ч. 

Турнір буде проходити в готельно-ресторанному комплексі "Nero Continent", в селищі Буштино, Тячівського району, Закарпатської області. 
За інформацією щодо квитків звертатись за телефоном: 098-415-67-62.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber