1. Головна
  2. >
  3. Спорт

У Виноградові провели "Олімпійське лелеченя 2016"

393
Спорт Новини Виноградова

В останній тиждень лютого був проведений ІІ районний етап «Олімпійське лелеченя», який було організовано управлінням освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА, районним представництвом НОК України.

У Виноградові провели "Олімпійське лелеченя 2016"

Проведення заходу сприяє вихованню дітей в дусі олімпійських цінностей та формуванню позитивного відношення та інтересу до фізичної культури, спорту та здорового способу життя.

В даних змаганнях приймало участь 6 команд учнів 5-6 класів загальноосвітніх шкіл Виноградівщини. На урочистому відкритті вітав учасників голова районного представництва НОК України Боршош І.І.

З програмою змагань учасників ознайомив головний суддя змагань Свищо Ю.Ю. – голова методоб’єднання вчителів фізкультури.

«Лелеченята» змагались з п’яти видів: гладкий біг, ведення баскетбольного м’яча, ведення футбольного м’яча, підбивання тенісного м’ячика та біг із скакалками.

На цей раз в напруженій та безкомпромісній боротьбі вперше перемогла команда Виноградівської ЗОШ №2, яка разом зі своїм наставником Токач Л.М. буде готуватися до наступного ІІІ обласного етапу.

Отже, за підсумками районних змагань командні місця розподілились таким чином:

Виноградівська ЗОШ №2 – 1 місце;

Виноградівська ЗОШ №4 – 2 місце;

Виноградівська ЗОШ №1 – 3 місце;

Виноградівська ЗОШ №8 – 4 місце;

Виноградівська ЗОШ №8 – 5 місце;

Широцька ЗОШ – 6 місце.

Команда переможець отримала олімпійські щоденники, призи та літературу. Всі команди учасники отримали олімпійські призи та атрибутику.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber