1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Каратисти мукачівського клубу «Яструб» розпочали сезон з перемогами

433
Спорт Новини Мукачева

Новий спортивний сезон команди каратистів мукачівського клубу «Яструб» розпочався минулими вихідними у м.Нововолинську.

32 спортсмени взяли участь у Відкритому Чемпіонаті Волинської області з Кіокушин-кан карате серед дітей, юнаків та дівчат.

Початок сезону, зазвичай, не відрізняється масовістю учасників, однак цього разу команди Західного регіону кіокушин-кан карате-до не обійшли увагою турнір, тому до участі у Відкритому Чемпіонаті Волинської області було заявлено 174 спортсмена із 7 клубів.

«Яструби» наполегливо готувалася до змагань, адже переважна більшість спортсменів – початківці, і для багатьох це були взагалі перші змагання. Однак ні хвилювання, ні грізні суперники не стали перешкодою для блискучого виступу мукачівської команди. Як результат – 26 нагород, і також хочеться відзначити, що наші спортсмени дуже багато зустрічалися у фінальних двобоях і в боях за 3 місця, а також приз за найкращу техніку – у скарбничці мукачівського клубу «Яструб». (Кириленко Олександр 5 років), пише Закарпаття спортивне.

Золоті нагороди здобули: Галушка Нікіта, Голіш Іван,Канчій Михайло,Гринчак Мирослав,Когутич Максим,Симоненко Юрій,Попович Олександр,Прус Денис, Євтушенко Максим.

Срібними медалістами стали: Кириленко Олександр, Кампов Тарас,Луцьо Антон, Ісевич Крістіан, Ревть Петро,Муска Ярослав,Леньо Максим,Канчій Іван, Ланьо Михайло, Яцура Станіслав.

Бронзовими призерами стали: Муска Сергій, Кучінка Юрій,Фаринич Роман, Кампов Іван,Сабов Іван,Боклах Віктор,Фецинець Ніколь.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber