1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закарпатські кікбоксери посіли призові місця на міжнародному турнірі "Slovak-open 2016"

317
Спорт Закарпаття

У Словаччині.

На два дні словацьке місто Банська-Бистриця перетворилося в центр кікбоксингу. Саме в цьому місті пройшов міжнародний турнір "Slovak-open 2016", участь в якому взяли 836 спортсменів з 67 клубів з України, Словаччини, Угорщини, Чехії, Польщі, Хорватії, Сербії, Ізраїлю, Литви, інформує Федерація кікбоксингу Закарпаття.

Закарпатська збірна показали непоганий результат. Збірна команда Закарпаття була представлена 10 спортсменами: 5 спортсменів СК "Іппон" та 5 представників тренера з Ужгорода Владислава Короловіча, – розповідає Анатолій Перцев.

У підсумку, закарпатські бійці посіли наступні призові місця:

Перші місця: Артем Колечко (лайт-контакт до 84 кг) серед дорослих, СК «Іппон»; Іван Зарева (лайт-контакт до 47 кг) серед кадетів, СК «Іппон»; Дарина Короловіч (лайт-контакт до 28 кг), «Короловіч- team».

Другі місця: Артем Колечко (лайт-контакт до 94 кг) серед дорослих, СК «Іппон»; Поліна Мухлиніна (поінт-файтинг до 55 кг), СК «Іппон»; Дарина Короловіч (поінт-файтинг до 28 кг); «Короловіч- team»;Василь Бурдаев (лайт-контакт до 32 кг) серед кадетів, «Короловіч- team».

Треті місця: Петро Панкуліч (кік-лайт до 74 кг) серед дорослих, СК «Іппон»; Василь Рябінчак (поінт-файтинг до 37 кг), кадети; Дмитро Рябінчак (поінт-файтинг до 57 кг) і Михайло Гулянич (поінт-файтинг до 74 кг), «Короловіч- team».

"Попереду у нас дуже напружений змагальний графік: 6 березня плануємо провести Першість області з кікбоксингу серед кадетів. 10-13 березня наші дорослі спортсмени знову відправляться на змагання - в Івано-Франківськ, де відбудеться Кубок України з кікбоксингу WAKO", - розповів Анатолій Перцев

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber