1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Вже завтра відбудуться дві футбольні битви титанів на радість фанам Берегова та Ужгорода

267
Спорт Закарпаття

Про можливості команд на успіх у чвертьфінальних матчах Зимового чемпіонату Закарпаття читайте далі.

Вже завтра відбудуться дві футбольні битви титанів на радість фанам Берегова та Ужгорода

Одна із двох центральних битв титанів цієї стадії, яка також вважається найбільш конкурентною, відбудеться вже завтра у Берегові. Якщо повернутись до жеребкування, то для міцного берегівського колективу отримати легкого опонента шансів не було. Та все ж фортуна подарувала їм напевне найсильнішого з можливих. Шанси на вихід до наступної стадії оцінюємо як 51 на 49 % на користь «Миная». А от у першому двобої найреальнішою виглядає бойова мирова.

Серед недільних протистоянь слід виокремити ще одну битву титанів у обласному центрі. У цій парі на даний час можливості на вихід до наступної стадії оцінюємо як 51 на 49 % на користь підопічних Шанти. Що стосується першого двобою, то тут найпевніша звитяга «Ужгорода» в 1-2 голи.

Більш явним фаворитом своєї пари є «ДЮФК Мукачево», шанси якого вийти до півфіналу, щодо своїх опонентів із Чопа, співвідносимо як 52 на 48 %. У першому, з двох матчів між цими самобутніми колективами, очікуємо рівну боротьбу. Із огляду на це, він має всі можливості завершитись унічию. Трохи меншою є ймовірність мінімальної перемоги підопічних Золтана Сільваші.

Найбільш нерівна чвертьфінальна пара вийшла за участю діючого зимового чемпіона «Дийди», шанси якого, щодо опонентів, оцінюємо як 53 на 47 %. У першому з двох матчів копанці найпевніше зможуть нав’язати фавориту боротьбу, та все ж підопічні Степана Гіді мають виривати мінімальну перемогу. Трохи меншою є ймовірність бойової нічиєї.

Звичайно м’яч круглий і поле ще не зовсім міцне, тому клас команди може нівелюватись побічними факторами. Із огляду на це, гра може завершитись не за графіком фаворита. Та як воно відбудеться насправді, довідаємось уже на останніх зимових вихідних, починаючи з 14.00 за київським часом.

Розклад чвертьфінальних матчів: 27 лютого, субота: «Берегово» – «Минай»; 28 лютого, неділя: «Ужгород» – «Оболонь» Хуст, «Велика Копаня» – «Дийда» Дідово, «Локомотив» Чоп – «ДЮФК Мукачево»,

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber