1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки групового етапу Зимового чемпіонату Закарпаття / ТРЕТЯ ЧАСТИНА

162
Спорт Закарпаття

До вашої уваги здобутки колективів, які залишили для своїх фанів надію на зростання в майбутньому.

Підсумки групового етапу Зимового чемпіонату Закарпаття / ТРЕТЯ ЧАСТИНА

Ми вже раніше аналізували виступи 13-ти кращих колективів цього турніру, які замкнув «Витязь» із Концова. Не набагато від нього відстали «Оболонь-2» та «Середнє». У хустян непогані 16.7 % очок, при такій же прийнятній середній різниці голів. Середнянці здобули скромніші 8.3 % бала, при непоганій середній різниці м’ячів. «Оболонь-2» в групі № 4 створила зарубу для «Великої Копані», «Старта» та «Кісви», а «Середнє» дало бій «Севлюшу», «Минаю» та «Ужгороду». Із огляду на те, що група № 1 потужніша за Східну зону, все ж віддаємо чотирнадцяте місце середнянцям Пивоварам дістається престижна, як для районного колективу, 15-та сходинка.

Зовсім трохи «Оболоні-2» поступився «Старт», який здобув ті ж самі 16.7 %, при досить негативній середній різниці голів. До свого активу золотаревці можуть занести бій, який вони дали «Кісві». Якщо й надалі вони гратимуть як у тому поєдинку, то неодхідного прогресу цьому колективу не уникнути. Поки ж вони награли на шістснадцяте місце групового етапу.

Сімнадцяту позицію впевнено віддаємо «Бобовищу», що так і не змогло показати найкращі риси. Свідченням цього є бублик у очковому багажі. Бобовищанці можуть похизуватись непоганою, як для досить конкурентної Групи № 2, середньою різницею м’ячів. Чого тільки вартий той факт, що винороби змогли нав’язати боротьбу мукачівцям та полянцям. Та все одна їх дії на полі залишили більше запитань, ніж відповідей.

Найслабшою з найкращих команд Закарпаття, станом на лютий, виявився «Сокіл», який має в графі очок нуль, при не такій песимістичній середній різниці голів . Ложкою меду в бочці дьогтю для команди є бій, який вона нав’язала діючому зимовому чемпіону «Дийді». Та все ж, ознакою хорошого колективу є стабільність, якої крилатим відверто бракує.

У перелік районів, що не мали жодного представника у Зимовій першості Закарпаття, потрапили Тячівський, Іршавський, Перечинський, Воловецький, Великоберезнянський та Міжгірський. У позитиві слід згадати Ужгород та однойменний район, що загалом були представлені сімома командами. Не набагато відстав Хустський район, від якого грали три команди. По два клуби заявили Виноградівський, Берегівський та Мукачівський райони.

Доробок очок та різниця голів згаданих вище команд: «Середнє» – 4 – 1 (1:5), «Оболонь-2» – 4 – 2 (0:4), «Старт» – 4 – 2 (2:10), «Бобовище» – 3 – 0 (1:6), «Сокіл» Кінчеш – 3 – 0 (0:6),

Євген СВИЩО для «Голос Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber