1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки групового етапу Зимового чемпіонату Закарпаття / ДРУГА ЧАСТИНА

233
Спорт Закарпаття

До вашої уваги здобутки колективів, які були на межі проходження до наступного раунду.

Ми вже писали про кращу шістку колективів, яку замкнули берегівці. За ними йдуть одразу кілька команд, що були на межі проходження до плей-оф. Одним пощастило прорватись, іншим – ні. У продовження цієї теми для вас колективи, які досягли 7-13-й доробки на груповій стадії престижних змагань.

Майже рівноцінні показники продемонстрували «Велика Копаня», «Локомотив» та «Севлюш». Копанці здобули 50 % очок, при хорошій середній різниці голів – (+1.0 за матч), що дало їм загальне сьоме місце за здобутими балами та восьме за втраченими. Залізничники вибороли якісні 66.7 % пунктів, при жахливій середній різниці мячів – (- 2.0 за гру). Це восьмий доробок за здобутими очками та шостий за втраченими. Виноградівці здобули сором’язливі 41.7 % бала, при нульовій середній різниці голів.

Досить важко виокремити з цих трьох команд кращу, та з огляду на вищий рівень колективів та футболу в Групі смерті № 1, все ж непрохідний «Севлюш» визнаємо сьомою командою старту чемпіонату. Групи № 3 і №4 майже не відрізняються за рівнем колективів. Та копанці, незважаючи на гірший багаж залікових балів, у очній дуелі з лідером своєї зони не були хлопчиками для биття, тому їм віддаємо восьмий рядок, а такий же прохідний «Локомотив» на цій стадії все ж залишаємо дев’ятим.

Не набагато гірше від залізничників виглядає рівень гри, який видали непрохідні «Поляна» та «Кісва». Полянці здобули 44.4 % очка, при соромязливій середній різниці мячів (- 0.33 за матч). Косівські полянці вибороли аналогічний доробок очок та різниці, який здобула команда з Виноградова. Та Група № 2 виглядала трохи сильніше за Східну зону, тому десяту позицію залишаємо за «Поляною», а одинадцяту віддаємо «Кісві».

Зовсім небагато поступаються косівським полянцям «Витязь» та «Говерла» (U-19). Команда з Концова здобула 33.3 % пунктів, при хорошій середній різниці голів (+ 0.33 за поєдинок). Юні зірки з Ужгорода здобули 25 % балів, при різниці мячів (- 0.5 за гру). Дуже важко виділити з цих двох команд кращу, та все ж «Говерла» (U-19) впевнено перемогла вищолігове «Середнє», а парубки з Концгазо колективів такого рівня не обігрували, тому з мінімальною перевагою дванадцятою командою групового етапу можна визнати клуб із обласного центру, а «Витязю» дістається місце трохи нижче.

Доробок очок тарізниця голів згаданих вище команд: «Севлюш» Виноградово – 4 матчі – 5 очок (різниця голів – 3:3), «Велика Копаня» – 4 – 6 (6:2), «Локомотив» Чоп – 3 – 6 (3:9), «Поляна» – 3 – 4 (3:4), «Кісва» Косівська Поляна – 4 – 5 (3:3), «Говерла» (U-19) Ужгород – 4 – 3 (4:6), «Витязь» Концгазо – 3 – 3 (3:2),

Євген СВИЩО для «Голос Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber