1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки групового етапу Зимового чемпіонату Закарпаття / ДРУГА ЧАСТИНА

233
Спорт Закарпаття

До вашої уваги здобутки колективів, які були на межі проходження до наступного раунду.

 Підсумки групового етапу Зимового чемпіонату Закарпаття / ДРУГА ЧАСТИНА

Ми вже писали про кращу шістку колективів, яку замкнули берегівці. За ними йдуть одразу кілька команд, що були на межі проходження до плей-оф. Одним пощастило прорватись, іншим – ні. У продовження цієї теми для вас колективи, які досягли 7-13-й доробки на груповій стадії престижних змагань.

Майже рівноцінні показники продемонстрували «Велика Копаня», «Локомотив» та «Севлюш». Копанці здобули 50 % очок, при хорошій середній різниці голів – (+1.0 за матч), що дало їм загальне сьоме місце за здобутими балами та восьме за втраченими. Залізничники вибороли якісні 66.7 % пунктів, при жахливій середній різниці мячів – (- 2.0 за гру). Це восьмий доробок за здобутими очками та шостий за втраченими. Виноградівці здобули сором’язливі 41.7 % бала, при нульовій середній різниці голів.

Досить важко виокремити з цих трьох команд кращу, та з огляду на вищий рівень колективів та футболу в Групі смерті № 1, все ж непрохідний «Севлюш» визнаємо сьомою командою старту чемпіонату. Групи № 3 і №4 майже не відрізняються за рівнем колективів. Та копанці, незважаючи на гірший багаж залікових балів, у очній дуелі з лідером своєї зони не були хлопчиками для биття, тому їм віддаємо восьмий рядок, а такий же прохідний «Локомотив» на цій стадії все ж залишаємо дев’ятим.

Не набагато гірше від залізничників виглядає рівень гри, який видали непрохідні «Поляна» та «Кісва». Полянці здобули 44.4 % очка, при соромязливій середній різниці мячів (- 0.33 за матч). Косівські полянці вибороли аналогічний доробок очок та різниці, який здобула команда з Виноградова. Та Група № 2 виглядала трохи сильніше за Східну зону, тому десяту позицію залишаємо за «Поляною», а одинадцяту віддаємо «Кісві».

Зовсім небагато поступаються косівським полянцям «Витязь» та «Говерла» (U-19). Команда з Концова здобула 33.3 % пунктів, при хорошій середній різниці голів (+ 0.33 за поєдинок). Юні зірки з Ужгорода здобули 25 % балів, при різниці мячів (- 0.5 за гру). Дуже важко виділити з цих двох команд кращу, та все ж «Говерла» (U-19) впевнено перемогла вищолігове «Середнє», а парубки з Концгазо колективів такого рівня не обігрували, тому з мінімальною перевагою дванадцятою командою групового етапу можна визнати клуб із обласного центру, а «Витязю» дістається місце трохи нижче.

Доробок очок тарізниця голів згаданих вище команд: «Севлюш» Виноградово – 4 матчі – 5 очок (різниця голів – 3:3), «Велика Копаня» – 4 – 6 (6:2), «Локомотив» Чоп – 3 – 6 (3:9), «Поляна» – 3 – 4 (3:4), «Кісва» Косівська Поляна – 4 – 5 (3:3), «Говерла» (U-19) Ужгород – 4 – 3 (4:6), «Витязь» Концгазо – 3 – 3 (3:2),

Євген СВИЩО для «Голос Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber