1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки групового етапу Зимового чемпіонату Закарпаття

255
Спорт Закарпаття

Про кращі шість футбольних колективів Закарпаття місяця лютого читайте далі.

Підсумки групового етапу Зимового чемпіонату Закарпаття

Кращою командою за здобутими очками став «Минай», який у чотирьох матчах здобув 100 % очок, при сором’язливій середній різниці голів – (+ 1.0 за гру). За втраченими балами підопічні Гибалюка обмежились другим місцем, поступившись «Дийді», у якої в трьох матчах 100 % балів, при шаленій середній різниці м’ячів – (+ 3.67 за поєдинок). Однак, якщо врахувати, що група смерті під № 1 (Західна) була суттєво потужнішою за групу № 2 (Південно-Західна), то стає зрозумілим, що символічним чемпіоном групового турніру можна впевнено визнати «Минай».

Друге місце за здобутими пунктами посіла «Оболонь», у якої в 4 матчах 83.3 % залікових пунктів, при непоганій середній різниці голів – (+2.0 за гру). Утім, як ви можете здогадатись, пивовари поступилась команді з Дідова за втраченими очками. Південно-західна зона майже рівноцінна Групі № 4 (Східна), але після погляду на різницю голів все ж віддаємо мізерну перевагу підопічним Степана Гіді, команду якого можна номінувати на символічного срібного призера групового етапу. Пивоварам дістався статус символічного бронзового призера цього етапу.

До квартету кращих команд стартової частини першості як за здобутими, так і за втраченими балами, увійшло «ДЮФК Мукачево», яке в трьох матчах здобуло якісні 77.8 % очок, при непоганій середній різниці мячів – (+1.33 за поєдинок). Група № 3 (Центральна) була другою за силою, тому мукачівців можна визнавати четвертою кращою командою групового етапу.

Далі йдуть два колективи майже з рівноцінним результатом. «Ужгород» у чотирьох іграх отримав 58.3 % бала, при скромній різниці голів – (+ 0.5 за матч). Це дозволило підопічним Шанти за здобутими пунктами стати п’ятими, а за втраченими – сьомими. «Берегово» у трьох поєдинках здобуло 66.7 % пунктів, при непоганій середній різниці мячів – (+1.33 за гру). Берегівці за здобутими очками стали шостими, а за втраченими – п’ятими. Утім, Західна група виглядає потужніше, тому незначну перевагу в боротьбі цих колективів за 5-6 місця віддаємо ужгородцям.

Символічна шістка кращих колективів старту: 1 місце за здобутими очками (2-е за втраченими) «Минай – 4 матчі – 12 очок (7:3); 3 (1) «Дийда» Дідово – 3 – 9 (11:0); 2 (3) «Оболонь» – 4 – 10 (10:2); 4 «ДЮФК Мукачево» – 3 – 7 (6:2), 5 (7) «Ужгород» – 4 – 7 (7:5); 6 (5) «Берегово» – 3 – 6 (7:3);

Євген СВИЩО для «Голос Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber