1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки суботніх матчів Зимового чемпіонату Закарпаття з футболу

305
Спорт Закарпаття

Сталось кілька незначних несподіванок.

Головну з них створила «Велика Копаня», яка дала справжній бій фавориту групи № 1 «Оболоні-1». На влучні постріли юного таланту Даніеля Барни та досвідченого Ігоря Пилипа копанці відповіли м’ячами двох лідерів команди Михайлів – Івановича Барника та Свища. Ця нічийна звитяга дозволила підопічним Михайла Фурика зберегти статус фаворита у боротьбі за другу путівку до чвертьфіналу. Незважаючи на втрату очок, «Оболонь-1» забезпечила за собою неофіційне звання чемпіона Східної групи Зимового чемпіонату Закарпаття.

Іншу міні-сенсацію дня створило «Бобовище», яке дало бій грізному «ДЮФК Мукачеву». Гол винороба Дмитра Вінтонюка на старті першого тайму змусив не на жарт хвилюватись уболівальників районного центру. Однак, фаворит все ж спромігся на голи Анатолія Нурієва та Івана Данканича, які дозволили забезпечити за собою статус неофіційного чемпіона Центральної групи Зимового чемпіонату Закарпаття.

Трохи здивувала «Поляна», від якої очікували гідного бою для «Берегова». Швидкий гол Віктора Мондика дав надію, що саме так і станеться. Однак, дубль Василя Луци та м’яч Михайла Микуланинця дозволили берегівцям досягти шаленого камбеку, який забезпечив їм срібну ходинку в Центральній групі та другу путівку з неї до чвертьфіналу.

Найпередбачуваніше завершила свій матч «Кісва», яка здобула дебютну перемогу, що зберегла надію на вихід із Східної групи та забезпечила неофіційний статус бронзового призера цієї зони.

Результати: Група № 3 (Центральна), 3 тур: «Поляна» – «Берегово» – 1:3, «ДЮФК Мукачево» – «Бобовище» – 2:1;

Група № 4 (Східна), 4 тур: «Оболонь-2» Хуст – «Кісва» Косівська Поляна – 0:1, «Оболонь-1» Хуст – «Велика Копаня» – 2:2,

Турнірне становище після суботніх матчів:

Група № 3: «Мукачево» – 3 матчі – 7 очок (різниця голів – 5:3), «Берегово» – 3 – 6 (7:3), «Поляна» – 3 – 4 (3:4), «Бобовище» – 3 – 0 (1:6),

Група № 4: «Оболонь-1» – 4 – 10 (10:2), «Велика Копаня» – 3 – 5 (6:2), «Кісва» – 3 – 4 (3:3), «Оболонь-2» – 3 – 1 (0:4), «Старт» – 3 – 1 (2:10),

Євген СВИЩО для «Голос Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber