1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Вихованці Виноградівської ДЮСШ успішно виступили на змаганнях обласної першості з баскетболу

344
Спорт Новини Виноградова

Нещодавно в Мукачеві відбулись змагання обласної першості серед команд ДЮСШ з баскетболу (юнаки та дівчата 1999 року народження).

В цих змаганнях непогано проявили себе вихованці Виноградівської ДЮСШ, яка виставила дві команди дівчат та одну команду хлопців. Підготовкою спортсменів займались тренери Кіш Є.В., Кобрин Н.С., Вінце Й.Е.

Найкращі результати показали дівчата, які були дещо молодші від своїх суперниць, але, проявивши хорошу технічну підготовку, вибороли перше місце. Друга команда дівчат виборола третє призове місце, повідомило ЗС.

Слід відзначити дівчат, які є лідерами в збірній команді Виноградова. Це Шестак Поліна, Кобрин Стелла, Ваколя Вікторія, Баник Анастасія.

Команда юнаків хоч і не виборола призових місць, та все ж непогано себе проявила, обнадіявши своїх наставників прагненням до наступних звершень. Прагнути є до чого, – стверджують у Виноградівській ДЮСШ.

Колишня вихованка Виноградівської ДЮСШ (Цюбик Наталія) на сьогоднішній день успішно грає в легендарній команді БК «Динамо»(Київ).

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber