1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Виноградівська дитяча юнацька спортивна школа відзначила своє 55- річчя / ВІДЕО, ФОТО

18.11.2015 19:02 0 Спорт Ексклюзив Автор: Голос Карпат

Гучне святкування ювілею ДЮСШ провели сьогодні у залі палацу Перені.

За період із часу заснування школа виховала багатьох спортсменів, які прославили не тільки Виноградівщину, але й увесь наш край. Її вихованці ставали чемпіонами та призерами у складі збірних України та СРСР з різних видів спорту, чемпіонами Європи та світу.

Та головне тут не відзнаки – медалі і кубки, а здоровий спосіб життя, заняття фізкультурою і спортом, до яких із кожним роком долучається все більше юнаків і дівчат, - зазначив у вітальній промові до ювілярів голова Виноградівської РДА Михайло Русанюк.

Через слайд-шоу учасники торжества мали змогу познайомитися з віхами історії спортивного закладу, згадати всіх його керівників, тренерів, а також найбільш успішних у спорті вихованців.

Виноградівська ДЮСШ не тільки має гідне уваги минуле, але й успішно розвивається у сучасності. У мережі її відділень зараз займається понад 800 дітей. З ними працюють 24 тренери, троє з яких мають звання майстрів спорту,- наголосив у промові директор закладу Іван Боршош.

Із численними нагородами та подарунками до ветеранів та теперішніх працівників спортшколи прийшли представники районної влади, обласної адміністрації, президенти спортивних клубів та федерацій, меценати і спонсори.

Вінцем свята стало вручення відзнак Виноградівської ДЮСШ колишнім та сучасним тренерам, які домоглися вагомих результатів у спортивній роботі з молоддю.

А завершилося святкування концертом. Найбільше оплесків зібрав авторський твір «Пісня про ДЮСШ» у виконанні дуету місцевих реперів – колишніх вихованців спортивної школи.

Читайте на ГК:Реконструкція у Виноградові триває: запрацював музичний фонтан (ФОТО)
Читайте на ГК:“Вбіг схвильований чоловік зі словами…”: що трапилося на Виноградівщині після півночі? (ФОТО)
Читайте на ГК:Сучасне мистецтво процвітає: у Виноградові відкрили першу персональну вставку юної художниці (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська