1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Підсумки 13-го туру районної юнацької ліги Виноградівщини: лідер чемпіонату потерпів фіаско в Чепі

14.08.2015 16:10 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Другий тур другого кола, що пройшов у неділю 9 серпня, вважався не надто конкурентним і завершився кількома несподіванками. Його аналіз читайте далі.

Другий тур другого кола, що пройшов у неділю 9 серпня, вважався не надто конкурентним і завершився кількома несподіванками. Його аналіз читайте далі.

Головною несподіванкою став результат центральної битви титанів ліги в Чепі, який вважався найконкурентнішим протистоянням туру, де «Егреш» мав вигравати мінімально. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та «Чепа» провела свій кращий поєдинок чемпіонату, який перевершив її феєричну звитягу 11 туру в Підвиноградові. І хоча команди забили однакову кількість голів, та парубки з Олешника, крім двох мячів у ворота суперника, ще раз відзначились у своїй брамі. Доповнили другу поспіль перемогу «Чепи», в понад один гол, влучні постріли Річарда Сільваші, Івана та Річарда Микулюків. Здивувало «Фанчиково», яке не з’явилось на досить конкурентний двобій у Вилок. «Болаж» мав вигравати мінімально, та отримав у подарунок технічну перемогу.

Більшого ми очікували від «Колоса» та «Тиси». Великокомятці та «Неветлен» мали впевнено вигравати в 2-3 голи. «Перехрестя» провело один із трьох своїх кращих виїзних матчів першості, співмірний із їх вояжами 3 і 4 турів у Підвиноградово та Вербовець. За «Колос» гол у останній атаці забив Іван Левко. Один із своїх трьох кращих гостьових поєдинків чемпіонату провели й парубки з Неветлена, який співмірний із їх битвами в 5 і 9 турах в Чепі та Олешнику. При цьому «Неветлен» вперше переміг на виїзді в понад 1 гол.

Не здивував невиїзд «Дружби» на очікувано програшний двобій у Підвиноградово. «Ардовець» мав вигравати в 2-3 голи, та без зусиль отримав технічну звитягу – 3:0.

За наслідками туру на одне місце вверх піднялись «Неветлен», «Чепа» і «Болаж». Головним невдахою стало «Фанчиково», яке впало на дві сходинки. Один крок донизу зробив «Локомотив».

Результати матчів 13-го туру: «Чепа» – «Егреш» Олешник – 4:2, «Болаж» Вилок – «Фанчиково» – 3:0, «Колос» Великі Ком’яти – «Перехрестя» – 1:0, «Ардовець» Підвиноградово – «Дружба» Вербовець – 3:0, «Тиса» Нове Село – «Неветлен» Неветленфолу – 1:6,

Турнірне становище на 14 серпня: «Егреш» – 27 очок (різниця голів – 30:10), «Неветлен» – 22 (30:12), «Локомотив» – 22 (26:15), «Чепа» – 22 (27:21), «Болаж» – 21 (32:20), «Фанчиково» – 19 (23:17), «Ардовець» – 17 (19:15), «Колос» – 17 (17:18), «Перехрестя» – 11 (15:29), «Дружба» – 9 (14:37), «Тиса» – 3 (9:51), у «Егреша» та «Локомотива» на матч менше за решту колективів,

Євген Свищо для Голосу Карпат

Читайте на ГК:Реконструкція у Виноградові триває: запрацював музичний фонтан (ФОТО)
Читайте на ГК:“Вбіг схвильований чоловік зі словами…”: що трапилося на Виноградівщині після півночі? (ФОТО)
Читайте на ГК:Сучасне мистецтво процвітає: у Виноградові відкрили першу персональну вставку юної художниці (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська