1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

За жертвами ДТП у всіх храмах Хустського району відслужать літургію

14.11.2013 09:10 Архів

… Тиждень безпеки дорожнього руху працівники ВДАІ Хустського міськвідділу міліції розпочали з проведення профілактичних бесід серед учнів шкіл району спільно з...

… Тиждень безпеки дорожнього руху працівники ВДАІ Хустського міськвідділу міліції розпочали з проведення профілактичних бесід серед учнів шкіл району спільно з...
Анонси: Дороги… Тиждень безпеки дорожнього руху працівники ВДАІ Хустського міськвідділу міліції розпочали з проведення профілактичних бесід серед учнів шкіл району спільно з оперативниками сектору кримінальної міліції у справах дітей.

У рамках десятиліття дій з безпеки дорожнього руху, проголошеного Організацією об’єднаних націй, з 11 по 17 листопада в Україні проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, а 17 листопада відзначається Всесвітній день пам’яті жертв дорожньо-транспортних пригод.

До працівників ВДАІ долучилися і місцеві журналісти. Разом з ними було проведено акції «Пішохід», «П′яний за кермом — злочинець» та «Безпечна швидкість», під час яких роздавали пам’ятки як водію, так і пішоходу. У них йдеться про права та обов’язки водіїв та пішоходів. Працівники ВДАІ виготовили близько 700 пам′яток, з яких 450 уже роздано водіям та пішоходам. Проведено профілактичні бесіди з водіями, де особлива увага зверталась на такі порушення, як перевищення швидкості та керування автомобілем у нетверезому стані. Притягнуто до адміністративної відповідальності 4-х водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, 30 пішоходів, які переходили дорогу у невстановленому місці, та 3-х любителів швидкості.

А 17 листопада, у Всесвітній день пам′яті жертв ДТП, в усіх храмах Хустщини буде проводитись Божественна Літургія за жертвами ДТП.

— Однією з головних причин ДТП є перевищення швидкості та керування транспортним засобом у нетверезому стані, – каже начальник ВДАІ Хуста Іван Ізай.

Працівники Державтоінспекції Хустщини просять вшанувати жертв ДТП, а також вкотре просять: не порушуйте Правил дорожнього руху та будьте максимально уважними на дорозі, не ризикуйте своїм здоров’ям і життям!

Агнеса Куртяк,
Хустськмй МВ УМВС