1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Військовий ліцей у Мукачеві має нового очільника

23.08.2013 15:01 0 Архів

Закарпатський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою, який знаходиться в Мукачеві, отримав нового директора. Педагогічному колективу закладу...

Закарпатський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою, який знаходиться в Мукачеві, отримав нового директора. Педагогічному колективу закладу представили начальника, котрий керуватиме установою протягом наступного року. Ним став Юрій Захаров, що вже три роки перебуває на пенсії. До цього він працював керівником одного з підрозділів закарпатського управління Служби безпеки України.



Юрій Захаров має вагомий організаторський досвід, знає англійську та перську мови. Відтепер він займатиметься справами ліцею-інтернату, де навчається близько двохсот курсантів. Після церемонії представлення новий керівник разом із директором департаменту освіти ОДА Маріанною Кляп оглянули приміщення ліцею, щоб оцінити рівень готовності реорганізованого закладу до нового навчального року. Говорять Маріанна КЛЯП, директор департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА та Юрій ЗАХАРОВ, директор Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Тиса-1