1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді "поминальні" гвоздики для влади і солідарність з Києвом

16.12.2013 07:10 0 Архів
 

Вчора на підтримку Києву, де сотні тисяч людей вже майже три тижні демонструють незламний дух і силу багатомільйонного народу, в Ужгороді, солідарно зі столицею,...

Вчора на підтримку Києву, де сотні тисяч людей вже майже три тижні демонструють незламний дух і силу багатомільйонного народу, в Ужгороді, солідарно зі столицею, відбувся День Гідності.
Вчорашній збір на Театральній був, радше, символічним знаком того, що разом нас – волелюбних однодумців з людським почуття гідності – мільйони тисяч. І що гідність не вбити залякуваннями, не виморозити холодом і не приспати нічого не вартими владними обіцянками.
Переважна більшість тих, хто з разу в разу активно відстоювали в Ужгороді право українців на мирне і гідне життя, сьогодні на мітингу були відсутні. Частина координаторів, з ініціативи яких фактично і зародився «локальний» ЄвроМайдан, громадські активісти, без яких не обходилась жодна протестна акція, просто небайдужі закарпатці – всі вони зараз у числі сотень тисяч українців з різних куточків країни захищають право кожного з нас називатись і відчувати себе Людиною в самому серці України.