1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

УжНУ співпрацюватиме із австралійським університетом

03.07.2013 10:26 Архів

Делегація науковців-медиків із університету Західної Австралії (м.Перт) відвідала Ужгородський національний університет. У рамках укладеного договору про...

<p>Делегація науковців-медиків із університету Західної Австралії (м.Перт) відвідала Ужгородський національний університет. У рамках укладеного договору про...

Знання: 1Делегація науковців-медиків із університету Західної Австралії (м.Перт) відвідала Ужгородський національний університет. У рамках укладеного договору про наміри виходець із Закарпаття, а тепер австралійський професор Василь Голоботовський на чолі делегації зеленого континенту домовився про спільну співпрацю, а саме видання спільного наукового вісника, обмін науковими програмами та проектами.

Ректор УжНУ Федір Ващук наголосив на важливості домовленості у рамках того, що українська наука все більше потребує міжнародного визнання та інформаційного позиціонування у всесвітньо визнаних наукових виданнях. 

Австралійська делегація натомість запросила ректора найбільшого закарпатського вузу до Австралії — для обміну науковим досвідом та закріплення укладених домовленостей.

УжНУ