1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Тетяна Щербан стала новим керівником Мукачівського державного університету

05.03.2014 10:21 Архів

Відповідно до наказу міністра освіти й науки України Сергія Квіта, Тетяна Щербан зайняла посаду в.о. ректора МДУ.

Відповідно до наказу міністра освіти й науки України Сергія Квіта, Тетяна Щербан зайняла посаду в.о. ректора МДУ.
Знання: 1Відповідно до наказу міністра освіти й науки України Сергія Квіта, Тетяна Щербан зайняла посаду в.о. ректора МДУ.

Сьогодні, 5 березня у великому залі МДУ відбулось офіційне представлення колективу нового ректора МДУ Тетяни Щербан.

Повідомити про цю звістку прийшли голова Закарпатської обласної ради Іван Балога та мер міста над Латорицею Золтан Ленд’єл.

Перед присутніми виступив Іавн Балога, який зачитав два накази міністра освіти, один про звільнення з посади в.о. ректора МДУ Василя Росула, інший про призначення в.о. ректора Тетяну Щербан.

Хотілося б, щоб Тетяна Дмитрівна виконуючи обов’язки до позачергових виборів нового ректора МДУ, стабілізувала ситуацію, і зробила все для того, щоб вибори у цьому вузі пройшли прозоро, чесно, заради того, щоб університет розвивався», – повідомив Іван Балога.

Слово надали і Василлю Росулу. ”Я щиро вдячний вам, що у так нелегкі части ви витримуєте з честю», – наголосив Василь Росул. Також, він зачитав статистику розвитку вузу, та зауважив, що університет є куди розиввати.

З свого боку, Тетяна Щербан подякувала всім присутнім та пообіцяла, що всі рішення, які вона буде приймати, будуть обговорені з викладацьким складом.

«Я думаю, що ми виправдаємо довір’я яке покладено на нас, і містом і областю. Якщо у нас буде великий гарний вуз, то тим будемо пишатися не тільки ми, а й місто та область», – зазначила Тетяна Щербан.

З привітальним словом виступив і мер міста Золтан Ленд’єл, який побажав успіхів у роботі та прозорих виборів.

Мукачево.нет