1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Святослав Вакарчук та Наталка Зотова - видатні мукачівці -2012

29.04.2013 11:29 Архів

В Мукачеві вперше визначали видатних людей міста. 20 найдостійніших на благодійному вечорі отримали спеціальну медаль «Видатні мукачівці -2012», повідомляє

<p>В Мукачеві вперше визначали видатних людей міста. 20 найдостійніших на благодійному вечорі отримали спеціальну медаль «Видатні мукачівці -2012», повідомляє <a...

В Мукачеві вперше визначали видатних людей міста. 20 найдостійніших на благодійному вечорі отримали спеціальну медаль «Видатні мукачівці -2012», повідомляє «Uzhgorod.in».


Рейтинги: Святослав Вакарчук та Наталка Зотова - видатні мукачівці -2012

На свято запросили увесь політичний та бізнес-бомонд Мукачева, адже організатори передусім переслідували благородну мету – допомогти хворій дитині та Чинадіївському інтернату. Вихованці закладу спеціально для цього вечора намалювали картини, які й можна було придбати під час благодійного вечора.

А у двадцятці достойних мукачівців власний кореспондент телеканалу «1+1» Наталка Зотова та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. Святославу, який родом з Мукачева, нагороду вручать під час концерту, що відбудеться 19 травня в Мукачеві.