1. Новини Закарпаття

Святкові лінійки відбудуться 1 та 2 вересня

31.08.2013 19:19 Архів

Про це під час брифінгу повідомила журналістам директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА Маріанна Кляп.

Про це під час брифінгу повідомила журналістам директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА Маріанна Кляп.
Знання: 1Про це під час брифінгу повідомила журналістам директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА Маріанна Кляп.

— 1 вересня – День знань. Та, зважаючи на те, що цьогоріч він припадає на неділю, органи місцевого самоврядування самі визначатимуть день проведення шкільних святкових урочистостей. Тож в області перший дзвоник прозвучить як першого, так і другого вересня, — розповіла Маріанна Кляп.

А Президент України Віктор Янукович своїм розпорядженням підтримав ініціативу Міністерства освіти і науки та благодійного фонду «Велика родина» щодо проведення всеукраїнського телевізійного Шевченківського уроку.

Зазначений захід організовується з метою сприяння вивченню молодим поколінням творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка та з нагоди відзначення у 2014 році 200-річного ювілею від дня його народження.

Урок відбудеться у понеділок, 2 вересня, у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка та транслюватиметься в ефірі Першого національного каналу.

Всеукраїнський телевізійний Шевченківський урок проводиться для учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів країни.