1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Справжня конкуренція між двома Барбі з Одеси

27.11.2013 20:30 0 Архів

Інтернет-користувачі сперечаються, яка з двох Барбі з Одеси краща. А самі дівчата одна одну недолюблюють.Прихильники новоспеченої Барбі 20-річної Аліни...

LIKE: Справжня конкуренція між двома Барбі з ОдесиLIKE: Справжня конкуренція між двома Барбі з Одеси
Інтернет-користувачі сперечаються, яка з двох Барбі з Одеси краща. А самі дівчата одна одну недолюблюють.Прихильники новоспеченої Барбі 20-річної Аліни Ковалевської переконані, що її зовнішність набагато яскравіша, аніж у першої української Барбі Валерії Лук'янової.
Водночас фото Ковалевської у мережі критикують: зовнішність не справжня, а результат роботи скальпеля чи фотошопу. Дівчина має великі очі, маленький носик, біле волосся, струнку талію, пишний бюст та довгі ноги.
Її попередниця, 22-річна Валерія Лук'янова, називає новоспечену Барбі своїм клоном. Дівчата ніколи не бачилися в житті, лише в мережі. Проте власну думку одна про одну вже мають.

Валерія та Аліна — обидві блондинки з великими очима, й обидві пропагують відмову від їжі тваринного походження. Як і Валерія, свою фігуру Аліна називає ідеальною і, так само як Валерія, у соцмережах охоче ділиться рецептом удосконалення тіла. Мета Аліни, так само, як і її попередниці, — допомагати людям. Лук'янова читає лекції про космос та духовне вдосконалення, а Ковалевська вчиться на психолога та готується стати соціальним працівником.
ТСН.ua