1. Новини Закарпаття

Слова Пророка збуваються: текст прогнозу для Закарпаття

28.03.2014 12:01 Архів

Ім'я майбутнього президента України вже відомо. Подобається комусь чи ні, але
Ім'я майбутнього президента України вже відомо. Подобається комусь чи ні, але <a href=
LIKE: Слова Пророка збуваються: текст прогнозу для ЗакарпаттяІм'я майбутнього президента України вже відомо. Подобається комусь чи ні, але
пророцтво збувається і Юлія Володимирівна зійде на трон менш, ніж через 2 місяці.
Справа, звичайно, не в пророцтві. Хоча, хто його знає.


А якщо серйозно, то назвати все, що відбувається в останні місяці в країні (або з країною) можна тільки реалізацією сучасних виборчих технологій. Як я неодноразово писав, коли Янукович вирішив, що він всесильний у своїй країні, група олігархів вирішила Януковича зняти. Вийшло у них це тільки з третього разу, про що я теж неодноразово писав, а тому детально зупинятися на цьому не буду.

Коротко нагадаю, що перша спроба зміни президента була ще минулого року, коли кимось завезений з Донецької області і з Криму «Беркут» розігнав 300 нещасних демонстрантів. Картинку відзняли і показали всій країні багато разів. Однак цього разу Януковича у відставку не відправили.

Другий раз зовсім випадково збігся з відставкою Сергія Льовочкіна і називався «вул. Грушевського». Така собі постановочна війна на половині вулиці, показана на цей раз всьому світу. І знову Янукович всидів у своєму кріслі.

Тоді третє закинув старий невід. З'явилися снайпери і, як наслідок, «Небесна сотня». Так само, як у казці, третій раз виявився результативним — Янукович втік.

У цей момент всі, хто належав до так званої групи «Фірташа-Льовочкіна» могли святкувати перемогу. Принаймні, так здавалося недовгий час.

Однак подальші події показали, що Україна існує не у вакуумі, а в світовій системі. А тому, невеликій групі нуворишів ніхто країну в управління віддавати не збирається.

Тут необхідно зробити одне важливе зауваження. Справа в тому, що практично всі українські ЗМІ перебували і перебувають в руках цих самих нуворишів. А тому тільки вони мають доступ до мізків виборців. Особливо після того, як відключили своїх конкурентів — російські телеканали. І саме тому всі вирішили, що план по захопленню влади в країні українськими ж олігархами приречений на успіх.

Але, як відомо, на кожну хитру жопу завжди знайдеться свій болт з різьбою.
І Україна на собі випробувала, що означає «виборчі технології XXI століття». Виявилося, що навіть українські ЗМІ можна поставити перед таким вибором, де вибирати-то, власне, ні з чого. Або хтось посміє сказати, що він не за «Єдину країну», а?

Скажу по секрету – це називається «вибір із двох зол меншого». Запам’ятайте цю фразу назавжди, вона може знадобитися ще не раз у цьому житті. А, можливо, і наступних теж.
Так от, кому б не належали ЗМІ, а війну вони ігнорувати не можуть ні за яких умов і їх позиція зрозуміла заздалегідь. Відповідно, працювати вони будуть не на господарів, а на «власників війни». Ними, як відомо, є лідери «могутніх держав».

Євросоюз з Німеччиною на чолі відволікає увагу, Росія влаштовує збройний конфлікт, а США нейтралізують головного конкурента — Дмитра Фірташа. Національна ідея — боротьба з Росією. «Розрулити» ситуацію зможе тільки Юля.

А тепер по кандидатах. Згідно з даними останніх електоральних опитувань.
Перший за популярністю — Петро Порошенко. Має підтримку групи «Фірташа- Льовочкіна» і сумарно кількох депутатів ВР. Йому, судячи з усього, судилося пройти в другий тур. Якщо тільки раніше не порозумнішає.

Далі йдуть Арсеній Яценюк та Віталій Кличко. З них Яценюк — людина Юлі, а Кличко — проект Ангели Меркель, як, власне, і сама Юля. А тому і Яценюк, і Кличко обов'язково будуть працювати на Тимошенко. Сюди ж я б відніс якщо не Тігіпка як персону, то більшість депутатів-регіоналів. За особисті гарантії вони можуть внести колосальний внесок у перемогу Юлі.

Ще один кандидат — Олег Тягнибок. Швидше за все самоусунеться від підтримки будь-кого у другому турі. Однак йому можуть «пред'явити», що він відколовся від лідерів Євромайдана і покинув «святу трійцю». Так що теж за Юлю.

Але найголовніше — Тимошенко у рівній мірі влаштовує як Євросоюз, оскільки є особистим політичним проектом Ангели Меркель, так і Росію, про що неодноразово заявляв Володимир Путін.

На закінчення хочеться звернути увагу всіх, хто сколотив свій первинний капітал шляхом приватизації державної власності та контрабандою. Не треба бути «семи п'ядей у чолі», щоб зрозуміти, що в касту «керуючих світом» нуворишів не пускають. Тим, хто цього вчасно не зрозуміє, доведеться повторити долю Березовського і Саші Білого. Більш «лайтовий варіант» — шлях Ходорковського.

Тим же, хто буде вести себе добре, може світити кар'єра Абрамовича або Ахметова.
Так що мотайте на пейс. Або на бороду.

Володимир Татарський, Нове Закарпаття