1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Що чекає нас у 2014 році Коня?

01.12.2013 10:43 Архів

Для кожної людини Новий рік — це довгоочікувана подія. Всі ми чекаємо від нього чогось чарівного, радісного і світлого. Безперечно, всім цікаво знати, що готує...


Для кожної людини Новий рік — це довгоочікувана подія. Всі ми чекаємо від нього чогось чарівного, радісного і світлого. Безперечно, всім цікаво знати, що готує...
LIKE: Що чекає нас у 2014 році Коня?LIKE: Що чекає нас у 2014 році Коня?
Для кожної людини Новий рік — це довгоочікувана подія. Всі ми чекаємо від нього чогось чарівного, радісного і світлого. Безперечно, всім цікаво знати, що готує нам Новий 2014 рік Коня, чого чекати всім знакам Зодіаку.

До Нового року залишилося...

Отже, наступний Новий рік — рік Коня 2014. Талісманом року вважають Синього Дерев'яного Коня. У нього досить велике коло інтересів. Кінь не терпить зайвої метушні й шуму, тому зустрічати рік Коня 2014 рекомендують у тісному сімейному колі з друзями та рідними. Краще відмовитися від галасливих компаній.

Прийдешній рік Коня 2014 принесе людям нестабільність і зміни в житті, навіть у дрібницях. Тому важливо діяти сплановано й обдумано, бути обачним та обережним. Багатьом знакам Зодіаку наступного року може невимовно поталанити. Здійсняться задумані плани й довгоочікувані зміни в житті — заміжжя, придбання житла, зміна місця проживання, народження дітей. Рік Коня принесе нам безліч яскравих емоцій і вражень.

Найбільш сприятливим 2014-й рік буде для народжених у рік Коня.

Людям, народженим в рік Щура, слід проявляти усіляку обережність, оскільки Кінь не любить цих тварин. Їм варто не ризикувати грошима і не переоцінювати своє здоров'я.

2014 р. буде позитивним для Бика, бо Бик трудоголік, як і Кінь.

У Тигрів все буде непогано, їх чекає маса цікавих можливостей та ідей.

Кроликів очікують збої в задуманому, дрібні неприємності, потрібно не опускати руки.
Дракони можуть безперешкодно веселитися, їх очікують великі прориви в усіх життєвих сферах.

Зміям нічого побоюватися, якщо вони самі не створять собі проблеми.
Коней і Овець пов'язує давня дружба, тому їх чекає щастя і везіння.

Невгамовних Мавп можуть підстерігати пастки, рекомендується уникати необдуманих витрат, ризикованих проектів і незрозумілих відносин.

Народженим під знаком Півня пощастить у коханні і придбанні товарів.

Собакам можна сміливо чекати успіху, тільки потрібно проявляти активність.

Кабанам в 2014 році згідно зі східним календарем рекомендується вести себе свідомо: ніяких зрад, ніяких навантажень, все має бути продумано і приносити користь.

У 2014 році пощастить тим, хто зуміє налагодити з Конем добрі стосунки.Головне в спілкуванні з Конем — не намагатися підходити ззаду, щоб не отримати копитом в лоб.