1. Новини Закарпаття

Шахрай всеукраїнського масштабу

12.11.2013 16:46 Архів

В Україні з'явився ще один «цілитель», пацієнти якого згодом помирають. Ліки Гагіка Авакяна коштують півтори тисячі гривень за один курс. Псевдоцілитель лікує...


В Україні з'явився ще один «цілитель», пацієнти якого згодом помирають. Ліки Гагіка Авакяна коштують півтори тисячі гривень за один курс. Псевдоцілитель лікує...
LIKE: Шахрай всеукраїнського масштабу
В Україні з'явився ще один «цілитель», пацієнти якого згодом помирають. Ліки Гагіка Авакяна коштують півтори тисячі гривень за один курс. Псевдоцілитель лікує важкохворих пацієнтів звичайною аскорбінкою і гіпнозом за шалені гроші.
Із Гагіком Авакяном знайомились відомі професори, політики, президенти, прем'єр-міністри.
За одужання прості пацієнти також вдячні Авакяну. Вони нібито були зцілені від раку та інших тяжких захворювань. Насправді, пацієнтам продавали звичайну аскорбінку.
Проте знайшлись і такі, які втратили своїх близьких. Зокрема, мати дитини, яка загинула чотири роки назад після процедур, боїться щось говорити сьогодні. Вона лише заявила, що їй погрожують розправою.
У свою чергу, Гагік Авакян, якщо вірити інтернету, не має медичної освіти. Він отримав диплом академіка народної медицини. Чоловік також випустив книгу, яка претендує на роль нового Євангелія.
Як вдалося дізнатися, самого лікаря зараз в Україні немає. Однак адміністратор його кабінету запропонувала купити чудодійні ліки. Вартість одного курсу — півтори тисячі гривень. Загалом треба пройти 10 сеансів, тому виходить 15 тисяч гривень. Проте жінка навіть не запитала про діагноз, заявивши, що ліки — панацея від усього.
Відео ви можете побачити за посиланням:
ТСН.ua