1. Новини Закарпаття
  2. >

Російський телеканал показав сюжет про снігову людину на Закарпатті

28.12.2013 10:53 0 Архів

Про снігову людину в закарпатському селі Нижня Апша сьогодні пишуть численні інтернет- видання в розділі кріптозоологічних новин. Про зустріч жителів Закарпаття...

Про снігову людину в закарпатському селі Нижня Апша сьогодні пишуть численні інтернет- видання в розділі кріптозоологічних новин. Про зустріч жителів Закарпаття із величезним кошлатим чудовиськом розповів також російський телеканал «ТВ- 3».

У сюжеті Дмитра Семенюка із закарпатського села Нижня Апша (на кордоні України та Румунії) розповідається про місцевого фермера-пенсіонера:

Юрій Довганюк розповідає, як біля свого будинку зустрів справжню «снігову людину» (демонструючи перед камерою величезні сліди на снігу), той завмер і кілька секунд дивився на пенсіонера, а потім різко розвернувся і побіг геть на задніх лапах.

Краєзнавці розповідають, що в довколишніх лісах і раніше знаходили незрозумілі сліди, тушки тварин і поламані гілки дерев, але побачити "єті" нікому з місцевих жителів ще не вдавалося.

Згідно з місцевими переказами, істота, схожа на " єті "( вона ж — снігова людина), мешкала в карпатських горах ще в середні століття.