1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Рейтинг піцерій Італії

04.07.2013 11:00 Архів

У новому виданні кулінарного путівника «Gambero Rosso», присвяченому найзнаменитішій італійській страві, названо більш як 400 піцерій з усієї Італії, де готують піцу за...

<p>У новому виданні кулінарного путівника «Gambero Rosso», присвяченому найзнаменитішій італійській страві, названо більш як 400 піцерій з усієї Італії, де готують піцу за...

Рейтинги: Рейтинг піцерій ІталіїУ новому виданні кулінарного путівника «Gambero Rosso», присвяченому найзнаменитішій італійській страві, названо більш як 400 піцерій з усієї Італії, де готують піцу за класичними і новаторськими рецептами, піцу для гурманів і піцу, яку можна віднести до високого кулінарного мистецтва.

Про це повідомляє портал Укрінформ з посиланням на italia-ru.com.

«Найвище визнання „Gambero Rosso“ — знак „Три шматочки піци“ за найкращу неаполітанську піцу отримали 10 піцерій з Кампанії, за найкращу італійську піцу — три ресторани-піцерії з Рима (»La Gatta Mangiona", «Sforno», «Tonda»), піцерія «Libery Pizza & Artigianal Beer» з Турина і «La Sorgente» з міста Гуардьягреле (Абруццо)", — зазначає видання.

Найкращу піцу для гурманів, на думку путівника, готують у Венето: ресторани-піцерія «Ottocento Simply Food» у місті Бассано-дель-Граппа, «I Tigli» у Сан-Боніфачо, «Sapore'Pizza e Cucina» у Сан-Мартино-Буон-Альберго. А найсмачнішу нарізну піцу з собою — у Лаціо, Тоскані (по дві нагороджені піцерії) і Венето (одна нагорода).

При виборі найкращих піцерій експерти керувалися не лише якістю початкових продуктів і оцінкою кінцевого результату, а й враховували використання регіональних традицій.