1. Новини Закарпаття
  2. >

Облога парламенту: прихильникам президента за ніч біля парламенту платили 300 грн

04.12.2013 06:35 0 Архів

Найпотужнішу облогу учора пережив парламент. До стін Верховної Ради зійшлися десятки тисяч мітингувальників із Майдану, сотні прихильників Партії регіонів,...

LIKE: Найпотужнішу облогу учора пережив парламент. Прихильникам президента за ніч біля парламенту платили 300 грн
Найпотужнішу облогу учора пережив парламент. До стін Верховної Ради зійшлися десятки тисяч мітингувальників із Майдану, сотні прихильників Партії регіонів, тисячі міліціонерів та беркутівців.
Так парламент не захищали ще ніколи: кількадесят автобусів розмістили на прилеглих до будівлі Верховної Ради вулицях, кілька щільних лав бійців спецпідрозділу «Беркут», міліцейські кордони і навіть пожежники у спеціальних касках.
Тут учора мітингували прихильники президента — близько трьох сотень украй небалакучих людей. Один із хлопців зізнався: за ніч під радою отримав 300 гривень.
За парканом зібралися прихильники Євроінтеграції. Десь опівдні в натовпі прихильників Євроінтеграції з'явлилися ченці, закутані в державні прапори. Це – студенти львівської духовної семінарії. Їх тут є кілька десятків, бо у столицю приїхали усі старші курси. Світські студенти ходять колоною від Майдану до парламенту.
Зрештою, близько другої парламент ухвалив рішення, що уряд залишається працювати. Люди мовчки стіною спустилися на Майдан, бо вони розчаровані. Вони переконують, що готові боротися далі.

ТСН.ua