1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На привокзальній площі Виноградова обгоріла хатина потопає у смітті

06.08.2013 14:30 Архів

Під критичним прицілом фотооб’єктиву на цей раз опинилася закинута будівля перед самим переїздом малої залізничної колії на привокзальній площі
Під критичним прицілом фотооб’єктиву на цей раз опинилася закинута будівля перед самим переїздом малої залізничної колії на привокзальній площі <a...
Різне: Обгоріла хатаПід критичним прицілом фотооб’єктиву на цей раз опинилася закинута будівля перед самим переїздом малої залізничної колії на привокзальній площі Виноградова, йдеться на сайті Новини Виноградівщини.

Незрозуміле призначення цієї невеликої хатинки без вікон, без дверей і навіть без частини шиферу на даху. Із двох сторін будівля засипана чималими купами сміття.
Утім, чимало мотлоху і всередині. Через дверні і віконні прогалини видніються обгорілі дерев’яні балки та стропила. Сусіди кажуть, засипану сміттям хатку ще минулого року хтось підпалив. Та вона не згоріла і по сей день продовжує ганьбити файне місто Виноградів, особливо у ринкові дні, коли тут товпиться величезна кількість базарного люду.

З вікна фірми скоса придивляється на цей брудний об’єкт директор «Агропластбуду» Василь Кіш. Він готовий би купити занедбану хатинку і привести її до порядку. Але ж це, ймовірно, майно залізниці. А кому хочеться з державою справи мати?

Залишається хіба що сподіватися, що після цієї публікації засміченою хатиною зацікавляться міські комунальники, грізна санітарна служба й міліцейське відомство. А в них штрафи за забруднення території немалі.
Різне: Сміття