1. Новини Закарпаття
  2. >

Квадрокоптер зняв неймовірне відео "салюту зсередини"

07.05.2014 19:44 0 Архів

Один із користувачів відеосервісу Vimeo зафільмував салют за допомогою квадрокоптера DJI Phantom та камери GoPro Hero 3. Спостерігати салют із землі, безумовно, цікаво,...

Техніка / Авто: Квадрокоптер зняв неймовірне відео салюту зсерединиОдин із користувачів відеосервісу Vimeo зафільмував салют за допомогою квадрокоптера DJI Phantom та камери GoPro Hero 3.

Спостерігати салют із землі, безумовно, цікаво, проте кадри, які можна отримати, перебуваючи у безпосередній близькості від різнокольорових спалахів, виявляються не менш вражаючими.

Сучасні технології дозволяють практично кожному любителю стати автором незвичайного відео, навіть якщо він не має у своєму розпорядженні дорогого обладнання.

Так, один із користувачів відеосервісу Vimeo під ніком Gasper C зафільмував салют за допомогою квадрокоптера DJI Phantom та камери GoPro Hero 3, а результатом його роботи став барвистий двохвилинний ролик.

На жаль, автор не уточнив, де саме відбувалися зйомки, але поспішив заспокоїти коментаторів, які засумнівалися в безпеці такого польоту. За його словами, падіння квадрокоптера у будь-якому випадку не завдало б нікому шкоди.



За матеріалами: NEWSru.com