1. Новини Закарпаття

Iphone 5 від Apple ненавидять більше, ніж Galaxy S4 від Samsung

06.07.2013 12:24 Архів

Британський таблоїд The Daily Mail провів дослідження, згідно з якими, iPhone 5 ненавидять більше ніж смартфон Galaxy S4.

Як з'ясувалося, модний телефон від Apple найбільше...

<p>Британський таблоїд The Daily Mail провів дослідження, згідно з якими, iPhone 5 ненавидять більше ніж смартфон Galaxy S4.</p><p>Як з'ясувалося, модний телефон від Apple найбільше...

Техніка / Авто: Iphone 5 від Apple ненавидять більше, ніж Galaxy S4 від SamsungБританський таблоїд The Daily Mail провів дослідження, згідно з якими, iPhone 5 ненавидять більше ніж смартфон Galaxy S4.

Як з'ясувалося, модний телефон від Apple найбільше критикують у соціальних мережах. Після його виходу у світ, один з п'яти коментарів виявлявся негативним.

Водночас, Samsung Galaxy S4, навпаки, вихваляють і роблять чи не найкрутішим серед усіх існуючих моделей. Його теж критикують, але у порівнянні з іншими, погано про нього говорять значно менше.

Згідно з дослідженням, iPhonе 5 виявився смартфоном з усієї лінійки Apple, який частіше за все повертають у магазин.

Користувачі в Twitter та Facebook скаржилися також на введення нового фірмового роз'ємну Lightning, жахливі карти Apple в iOS 6 та погану сумісність зі старими програмами, інформує ТСН.

Apple була настільки впевнена в якості своїх власних карт, що видалила Google Maps з нової прошивки iOS 6. Але потім, через два тижні визнала свою катастрофічну помилку, вибачилася і дозволила користувачам повернути Google Maps.

Також є такі юзери, які незадоволені якістю матеріалу корпусу та дисплеєм. Водночас, Samsung Galaxy S4 найменш критикований смартфон серед всіх сучасних моделей.