1. Новини Закарпаття

Фото бюджетного Iphone 5 першими побачили китайці

08.07.2013 19:44 Архів

Китайський інтернет-магазин Techdy повідомив, що до нього потрапила бюджетна модель iPhone, яка незабаром вийде на ринок. Ресурс виклав його фотографії.

<p>Китайський інтернет-магазин Techdy повідомив, що до нього потрапила бюджетна модель iPhone, яка незабаром вийде на ринок. Ресурс виклав його фотографії.</p>

Китайський інтернет-магазин Techdy повідомив, що до нього потрапила бюджетна модель iPhone, яка незабаром вийде на ринок. Ресурс виклав його фотографії.

Техніка / Авто: Фото бюджетного Iphone 5 першими побачили китайціВказується, що корпус пристрою виконаний з пластику високої якості. Розмір дисплея складає 4 дюйма, як у iPhone 5. Сама форма корпусу нагадує iPhone 5.

У всіх колірних варіантах передня панель представлена в чорному кольорі. Внизу розташований роз'єм для зарядки Lighting, гніздо для підключення навушників і динамік. Також на задній панелі є камера зі світлодіодним спалахом.

Нагадаємо, вже близько року експерти вказують на те, що Apple, швидше за все, готує до релізу бюджетну версію свого смартфона.

За непідтвердженою інформацією, Apple працює над бюджетною версією iPhone 5, яка буде мати зменшений об'єм для зберігання даних, 3.5-дюймовий екран і процесор попереднього покоління.

Аналітики в цілому переконані, що Apple буде розвивати iPhone з тієї ж продуктової стратегії, що iPad і iPad Mini.

Техніка / Авто: Фото бюджетного Iphone 5 першими побачили китайці Техніка / Авто: Фото бюджетного Iphone 5 першими побачили китайці