1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

"БАРБОС" вчергове запрошує ужгородців на благодійну виставку-ярмарок

10.10.2013 14:56 Архів

Цієї суботи, 12 жовтня, у провулку «Гірчичне зерно» ГО «БАРБОС» проведе благодійний ярмарок, пише
Цієї суботи, 12 жовтня, у провулку «Гірчичне зерно» ГО «БАРБОС» проведе благодійний ярмарок, пише <a href=
Анонси: 1Цієї суботи, 12 жовтня, у провулку «Гірчичне зерно» ГО «БАРБОС» проведе благодійний ярмарок, пише
Зелене Закарпаття.

Зважаючи на успіх акції зоозахисників, проведеної тими вихідними, волонтери вирішили продовжити організовувати подібні заходи.

На заході знову чотирилапі різного віку, забарвленя і норову чекатимуть на своїх нових господарів. Повітряні кульки, виготовлені «барбосівцями» футболки, сумки, мягкі іграшки з логотипом організації, чи просто милою собачою-котячою мордою продаватимуться з метою допомоги чотирилапим матеріально – всі вилучені за їхній продаж кошти, як було це і на минулих ярмарках зоозахисників, підуть у фонд «БАРБОСУ».

Волонтери запевняють – Вам зовсім не обов'язково з почуття якогось обовязку чи жалю брати тваринку додому, а потім, як це часто буває, через невдоволення родичів, чи банальну неспроможність утримувати собаку-кота у квартирі, не знати куди її подіти.

Ви можете допомогти пухнастикам найпростішими способами – купивши корми, лоток, грілку та інші предмети першої необхідності для тварин. Така допомога буде теж дуже і дуже вагомою для організації. Перелік речей, які утриманці ГО «БАРБОС» потребують у даний момент найбільше, можна знайти у соцмережних групах зоозахисників – Фейсбук та Вконтакті.

Наразі ужгородська зоозахисна організація активно проводить інформаційну діяльність серед ужгородців – необхідність стерилізації їхніх домашніх улюбленців, аби з часом їхнє потомство «не поповнювало» стаї бродячих псів. На останньому Ярд-сейлі дівчата з «БАРБОСУ» усно інформували містян про цю проблему. Цього разу ГО має намір афішуватит цю проблему у вигляді флаєрів – аби інформація розповсюджувалася у більші маси. Тому, у своїй групах в соцмережах «барбосівці» просять всіх небайдужих посприяти виготовленню афіш з цією інформацією.

Час початку виставки — 10 година ранку, а триватиме вона до післяобідньої пори, тобто доки не розійдуться відвідувачі.