1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

9 листопада Відкриті походи підкорять гору Пікуй

03.11.2013 14:09 Архів

Пікуй – 1408 м.н.р.м. Найвища вершина Водороздільного хребта. Довжина маршруту: 16-20 км залежно від обраного маршруту. Набір висоти 800 м. Рівень: середній. Погодні умов...

Пікуй – 1408 м.н.р.м. Найвища вершина Водороздільного хребта. Довжина маршруту: 16-20 км залежно від обраного маршруту. Набір висоти 800 м. Рівень: середній. Погодні умов...
Анонси: 1Пікуй – 1408 м.н.р.м. Найвища вершина Водороздільного хребта. Довжина маршруту: 16-20 км залежно від обраного маршруту. Набір висоти 800 м. Рівень: середній. Погодні умов за попереднім прогнозом не дуже сприятливі… На вершині очікується близько 6 градусів (відчуватиметься як 3) та прориви вітру і висока хмарність (до 90%).

Умова участі у пішому поході — попередня реєстрація учасників за мобільним номером: 0663461616! За додатковою інформацією звертайтесь за вищезгаданим номером.

Логістика на цей раз трошки змінилась. Участники стартують з с. Біласовиця о 8:00. Основна група брибуває у смт Воловець з м. Ужгород на електропоїздом № 829 «Ужгород-Львів». Зустріч учасників відбудеться 9 листопада (субота) о 05:15 на залізничному вокзалі м. Ужгород (біля фонтану). З смт. Воловець найманим транспортом добираємось до с. Біласовиця (Воловецький район), звідки і розпочнеться підйом на вершину. Саме з цього населеного пункту і вертаємось назад до Воловця.

За попереднім узгодженням приєднатись до групи можна і у смт. Воловець або у іншому населеному пункті, який знаходить по маршруті!

Прибуття группи до Ужгорода тим же електропоїздом о 21:55.

Забороняється участь:

Особам які мають вади упорно-рухового апарату (стрімкий підйом та спуск) та хіпертонікам.

Харчування індивідуальне!

Мати з собою персональні ліки та еластичні бінти на коліно, і 2-3 лейкопластера! Дуже допомагають (бажано мати) трекінгові/лижні палиці.

Одягатись потрібно по зимньому. Детальніше щодо перелік потрібних речей за вищезгаданим номером.

Слідкуйте за інформацією на facebook.