1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

29 інтернів Закарпаття отримали дипломи спеціалістів та магістрів

01.02.2014 11:01 0 Архів
 

Європейський рівень освіти майбутнім фахівцям. Такі амбітні плани у керівництва Ужгородського національного університету. Двадцять дев’ять випускників...

Європейський рівень освіти майбутнім фахівцям. Такі амбітні плани у керівництва Ужгородського національного університету. Двадцять дев’ять випускників інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки УжНУ відтепер повноправні лікарі.



Восьмеро з них – магістри. Саме вони вперше за всю історію існування навчального закладу захищали свої дипломи на іноземній (англійській та німецькій мовах). Адже сьогодення вимагає від фахівців-медиків постійного навчання, володіння сучасним медичним та діагностичним обладнанням. Без знання мови – сягнути високого професійного рівня та тримати рук на пульсі розвитку сучасної науки та медицини практично неможливо.
Серед випускників-інтернів фахівці з таких спеціальностей як неврологія, онкологія, радіологія, пульмонологія, психіатрія та інфекційні хвороби.

За словами директора Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки УжНУ Івана Рогача Європа повинна починатися з кожного вже тут і зараз, в Україні, в першу чергу з відповідального ставленням як до навчання, так і до лікування наших співгромадян. А відповідність високими світовим стандартам — запорука надання якісної фахової медичної допомоги.