1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Троє гравців з-під Ужгорода — у символічній збірній Першої ліги (ФОТО)

04.12.2019 15:15 Спорт

Sport Arena та Wyscout називають 33 найкращих гравців першого півріччя Першої ліги сезону 2019/2020.

Sport Arena та Wyscout називають 33 найкращих гравців першого півріччя Першої ліги сезону 2019/2020.

Відразу троє футболістів «Минаю» увійшло у символічну збірну першого півріччя Першої ліги за версією всеукраїнського видання Sport Arena разом з аналітичною компанією Wyscout. Вони визначили 33 найкращих гравців у цій лізі. Із «минайців» туди потрапили Петро Стасюк, Анатолій Нурієв та Роберт Гегедош.

Що цікаво, на всіх позиціях журналісти та аналітики визначали трійку кращих на кожній позиції і у всіх номінаціях наші – на першому місці.

Ліві захисники

Петро Стасюк (ФК «Минай»)

За якої б тактики не грав ФК «Минай» (а він пробував грати й при трьох центрбеках, і при більш типових для нинішнього дня побудовах), Стасюк залишав за собою відповідальність за всю дистанцію лівої бровки, встигаючи і позаду, і попереду. В активі Петра – 83 навіси (показник №1 серед усіх захисників) і 54 порушення суперників проти нього (також №1 серед оборонців).

Атакувальний півзахисник

Анатолій Нурієв (ФК «Минай»)

У більшості освоєних минайцями тактик роль інсайда особливо важлива. У цій якості й вдалося розкрити універсала атаки Нурієва, одного з ключових гравців найуспішнішого дебютанта сезону. Анатолій відзначається агресивністю в атаці (завдав 54 удари – третій показник чемпіонату), вміє здорово виконати стандарти – причому, як ударом напряму, так і хитрою подачею. Як для гравця відтяжки, він має дуже пристойну результативність (xG 8,18; xGA 9,86) і є на сьогодні найкращим пенальтистом чемпіонату – 7 голів із 7 спроб.

Нападник

Роберт Гегедош (ФК «Минай»)

Закарпатський клуб є найуспішнішим серед усіх новачків Першої ліги (включно з клубом, який опустився із Favbet Ліги). А провідним бомбардиром і справжнім уособленням його гри – цей форвард, який колись пробувався в складі грандів, але пережив навіть випробування любительськими змаганнями, повернувшись сильнішим. Швидкий Гегедош особливо багато забивав у вересні, а завершив півріччя дублем у розгромному матчі з «Оболонню-Бровар», який, вочевидь, і дозволив ФК «Минай» зимувати так високо в турнірній таблиці.

"Лобда" з посиланням на Інформаційний департамент ФК «Минай»



Нагадаємо, мукачівець здобув "срібло" на чемпіонаті України з пауерліфтингу

Читайте на ГК:На Закарпатті поліцейські вилучили з незаконного обігу бойові гранати (ФОТО)
Читайте на ГК:ГЛИБИНА ЯМИ, ЯК 5-ПОВЕРХІВКА! НА УЖГОРОДЩИНІ ВПРИТУЛ ДО ЛЮДЕЙ ЗАДУМАЛИ КОПАТИ ГЛИНЯНИЙ КАР’ЄР
Читайте на ГК:Загинув рятуючи побратимів: Герой-закарпатець повернеться додому “на щиті” (ФОТО)