1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові стартував нічний турнір з футзалу (ФОТО)

30.11.2019 23:08 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Молодіжна організація КМКС проводить його вчетверте.

У сьогоднішніх змаганнях беруть участь 16 команд, яких відкритим жеребкуванням розбили на 4 підгрупи. Боротьбу продовжать по дві команди з кожної, які вибороли перші два місця. Далі гратимтуь на виліт.

Чому поєдинки вирішили проводити вночі? Таке запитання поставили одному з організаторів змагань, заступнику голови молодіжного осередку КМКС Золтану Горвату. Ось що він сказав:

“Намагались провести турнір, який би не мав аналогів. Водночас хотіли поєднати спорт з розважальною програмою, неформальним спілкуванням юні. Оригінальною має бути також нічна вечеря футболістів, що відбудеться після зустрічей у підгрупах, орієнтовно десь о 2.00 годині.”

Учасників самобутнього дійства, крім Золтана Горвата, вітав директор спортивно-оздоровчого центру ЗУІ, де проходять змагання, Арпад Візауер. Про регламент турніру розпорвів головний суддя турніру Даніел Чуха.

Першими на майданчик закритого залу вийшли минулорічні чемпіони турніру футболісти Шаланок та Ракошина. Більш технічні виноградівці й відкрили рахунок -1:0. Проте, вже через кілька хвилин суперник з Мукачівщини стараннями Роберта Ваша його зрівняв -1:1. Поєдинок проходив у напруженій боротьбі, команди, як кажуть, дихали одна одній у спину, про свідчить і результат – 2:2. Переможну крапку в зустрічі поставив гравець Шаланок Антон Дубровський, завдяки якому виноградвці записали собі в актив перші три очка.

Другими на полі з’явились представники Берегова та Великих Берегів. Перший тайм завершився з нічийним рахунком – 1:1. Гра триває.

Нагадаємо, в Угорщині планують відкрити дипломатичну академію.

Читайте на ГК:“Для чого це все виставляння в мережі?”: ДТП “розбрату” в Берегові (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)