1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Мукачівець посів призове місце на чемпіонаті світу з легкоатлетичних метань (ВІДЕО)

29.11.2019 20:37 Спорт

Сергій Перевозніков повернувся з призовим місцем з чемпіонату світу легкоатлетичних метань, який пройшов у місті Доха.

Сергій Перевозніков повернувся з призовим місцем з чемпіонату світу легкоатлетичних метань, який пройшов у місті Доха.

 В навчальному закладі – Мукачівському професійному аграрному ліцеї ім. Михайла Данканича, де навчається спортсмен, його зустрічали урочисто.

У столиці Катару – місті Доха пройшов чемпіонат світу з легкої атлетики. Участь у Міжнародних змаганнях взяв і закарпатський спортсмен Сергій Перевозніков, учень мукачівського професійного аграрного ліцею ім. Михайла Данканича. В стінах навчального закладу спортсмена зустрічають урочисто.

Для Сергія участь у чемпіонаті світу стала дебютною. На жаль, потрапити до фіналу змагань мукачівцю не вдалося, він посів 16 сходинку з результатом 72 метри, однак спортсмен каже, не засмучується, адже боротьба за першість з кращими спортсменами світу на змаганні такого високо рівня – для нього вже свого роду перемога.

Тренер Сергія Перевознікова Ярослав Чмир також вважає участь у змаганнях світового масштабу справжнім досягненням свого підопічного. Адже на Чемпіонат світу мають змогу потрапити тільки кращі спортсмени планети.

Директор Мукачівського професійного аграрного ліцею ім. Михайла Данканича Василь Ковбаско розповідає, в навчальному закладі завжди приділяли велику увагу фізичному вихованню учнів. Свідченням цьогоє досягнуті результати випускників: чемпіони України, майстри спорту, призери всеукраїнський та міжнародних змагань, судді національної категорії.

Варто додати, на досягнутому Сергій Перевозніков зупинятися не збирається. Й уже починає підготовку до олімпійських ігор.

Докладніше - у сюжеті М-студіо:

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Валентина Семаль з Ужгорода перемогла на чемпіонаті світу з ММА.

Читайте на ГК:На Закарпатті зацвіло рідкісне в Україні весняне диво (ФОТО)
Читайте на ГК:Небезпечні пожежі на Закарпатті: рятувальники відвернули велику біду (ФОТО)
Читайте на ГК:Зберігали зброю та вибухівку: на Закарпатті обрали запобіжні заходи двом чоловікам (ФОТО)