1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородець став призером Чемпіонату світу з військового двоборства (ФОТО, ВІДЕО)

24.11.2019 11:19 Спорт

Президент ужгородського боксерського клубу "SPARTA Uzhhorod" Василь Морквич завоював срібло Чемпіонату світу з військового двоборства. Участь у змаганні взяли спортсмени з 28 країн.

Президент ужгородського боксерського клубу

Як пише видання "ПроЗак", чемпіонат проходив 23 листопада в Харкові. Василь Морквич виступав у ваговій категорії 85 кг і в боротьбі за чемпіонство переміг Польщу, Грузію та Південну Корею. Лише у фінальному двобої він поступився спортсмену з Казахстану і відповідно завоював срібну нагороду турніру.

"Василь пройшов серйозний підготовчий процес на базі нашої федерації (тренери Олександр Яблонський, Ігор Малько, Георгій Кушнаренко) і, відповідно, це дало хороший результат на чемпіонаті. Загалом змагання пройшли на дуже високому рівні, організатори подбали про комфорт усіх учасників", – зазначив президент Ужгородської федерації боксу Степан Молнар, який супроводжував нашого спортсмена.

Відео з відкриття:

Нагадаємо, юні закарпатці з Korolovych team вибороли 12 нагород на Кубку України з кікбоксингу.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)